• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • сериграфия върху текстилни тъкани

Резултати за

Сериграфия върху текстилни тъкани

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. NAJETTE DESIGN

    Германия

    Предприятието NAJETTE DESIGN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Мъжки дрехи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  2. JK BESCHRIFTUNGEN

    Германия

    Предприятието JK BESCHRIFTUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Крайна обработка на текстилни тъкани, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  3. AMW KAISER - ALLES MIT WERBUNG, INH. TANJA KAISER

    Германия

    Предприятието AMW KAISER - ALLES MIT WERBUNG, INH. TANJA KAISER, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Работно и предпазно облекло, Печатане, Сериграфия, Крайна обработка на текстилни тъкани, Работно и предпазно облекло, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Blumberg, Германия.

  4. STICK & DRUCK ZENTRUM SINSHEIM

    Германия

    Предприятието STICK & DRUCK ZENTRUM SINSHEIM, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  5. BAGS & PRINT INH. KERSTIN STOLL

    Германия

    Предприятието BAGS & PRINT INH. KERSTIN STOLL, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Albbruck, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SPORTDRUCK UTE PALMER

    Германия

    Предприятието SPORTDRUCK UTE PALMER, e Разпространител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  2. RICHARD HAUG

    Германия

    Предприятието RICHARD HAUG, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Дамски дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  3. STICKEREI WILD

    Германия

    Предприятието STICKEREI WILD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  4. GRAEF-STICKSERVICE

    Германия

    Предприятието GRAEF-STICKSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  5. WERBETECHNIK GÄRTNER INH. THOMAS GÄRTNER

    Германия

    Предприятието WERBETECHNIK GÄRTNER INH. THOMAS GÄRTNER, e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Schönau, Германия.

  1. SYSTEM SPORT GMBH

    Германия

    Предприятието SYSTEM SPORT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, Щамповане на текстилни тъкани, Дамски дрехи, Пасмантерия, бродерия и тюл, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.

  2. RÜSTSCHMIEDE VERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието RÜSTSCHMIEDE VERTRIEB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  1. LENZTEXTILDRUCK

    Германия

    Предприятието LENZTEXTILDRUCK, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. BEDRUCKBAR.DE TEXTILDRUCK

    Германия

    Предприятието BEDRUCKBAR.DE TEXTILDRUCK, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Heiligenberg, Германия.

  3. TEXTILMARKT.STICKEREI.WERBETECHNIK GUTHEIL INH. BERTHOLD GUTHEIL

    Германия

    Предприятието TEXTILMARKT.STICKEREI.WERBETECHNIK GUTHEIL INH. BERTHOLD GUTHEIL, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Durlangen, Германия.

  4. CD-W CORPORATE DESIGN WEAR INH. PETER ALTRICHTER

    Германия

    Предприятието CD-W CORPORATE DESIGN WEAR INH. PETER ALTRICHTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Крайна обработка на текстилни тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

  5. CLAUDIA ISABEL FLESCHHUT

    Германия

    Предприятието CLAUDIA ISABEL FLESCHHUT, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  6. MAWAP HANDEL E.K.

    Германия

    Предприятието MAWAP HANDEL E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Изкуствени и синтетични влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Мъжки дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  7. FILZPARADIES

    Германия

    Предприятието FILZPARADIES, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Технически текстил за промишлена употреба, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  8. SPANNGURT - TECHNIK STEINHILBER & ZEILER

    Германия

    Предприятието SPANNGURT - TECHNIK STEINHILBER & ZEILER, e Производител, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Повдигане - техника и аксесоари, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Тъкани, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  1. TISCHDECKEN SPÄTH - INH.ULRIKE SPÄTH

    Германия

    Предприятието TISCHDECKEN SPÄTH - INH.ULRIKE SPÄTH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  2. GARNPROFI

    Германия

    Предприятието GARNPROFI, e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и manufacturer of embroidery pieces. Седалището му е в/ъв Ihringen, Германия.

  3. BUBECK TEXTILDRUCK INH. OLIVER BUBECK E.K.

    Германия

    Предприятието BUBECK TEXTILDRUCK INH. OLIVER BUBECK E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  4. KNAUF TEXTIL GMBH & CO. KG KURZWARENGROSSHANDEL

    Германия

    Предприятието KNAUF TEXTIL GMBH & CO. KG KURZWARENGROSSHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  5. HUSSEN DELUXE GMBH

    Германия

    Предприятието HUSSEN DELUXE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Покривки и кърпи за маса, Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Покривки и кърпи за маса. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

  6. VITALI KLASSEN, KISSENWELT.DE

    Германия

    Предприятието VITALI KLASSEN, KISSENWELT.DE, e Разпространител, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Кожи и кожухарство, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  7. SENCI´S MANNHEIMER NÄHCENTER

    Германия

    Предприятието SENCI´S MANNHEIMER NÄHCENTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Технически текстилни нишки, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  8. FINKBEINER GMBH

    Германия

    Предприятието FINKBEINER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. GEBR. OELKUCH GBR

    Германия

    Предприятието GEBR. OELKUCH GBR, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Sigmaringen, Германия.

  10. FASHION CONNECT PLC

    Германия

    Предприятието FASHION CONNECT PLC, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Ingersheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно