• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • alexander

Резултати за

Alexander

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. ALEXANDER SEIFRIED

    Германия

    Предприятието ALEXANDER SEIFRIED, e Разпространител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. ALEXANDER HARR

    Германия

    Предприятието ALEXANDER HARR, e Производител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки обувки, Дамски обувки, Детски обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Мъжки обувки, Дамски обувки, Детски обувки, и Спортни обувки и обувки за свободното време. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  3. ALEXANDER RIEGER

    Германия

    Предприятието ALEXANDER RIEGER, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, Картон - производство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени опаковки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  4. ALEXANDER WALTER

    Германия

    Предприятието ALEXANDER WALTER, e Разпространител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Туристически коли, Превозни средства от оказион, Коли от оказион, Автомобили, Туристически коли, Превозни средства от оказион, и Коли от оказион. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  5. ALEXANDER SCHMIDT

    Германия

    Предприятието ALEXANDER SCHMIDT, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Маркетинг - проучвания, и Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Седалището му е в/ъв Au Am Rhein, Германия.