• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • at kunststoff

Резултати за

At kunststoff

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  2. KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH

    Германия

    Предприятието KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wimsheim, Германия.

  3. FILSINGER KUNSTSTOFF-FENSTERBAU GMBH

    Германия

    Предприятието FILSINGER KUNSTSTOFF-FENSTERBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  4. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. VERUP KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието VERUP KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Механични трансмисии и компоненти, Каучук - изделия, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Механични трансмисии и компоненти, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  2. F & W KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието F & W KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Прозорци, Лека метална конструкция, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  3. ASK-KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието ASK-KUNSTSTOFFE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  4. BAUER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER KUNSTSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  1. LIENHARD-KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието LIENHARD-KUNSTSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Berghaupten, Германия.

Филтри

Резултати за

At kunststoff

Брой резултати

11 Фирми