• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cleaning system

Резултати за

Cleaning system

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. PURETECS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Since 2012, Puretecs has developed optimised solutions for the cleaning and protective coating of electronic assemblies. We specialise in hydrofluoroether (HFE) liquids and fluoropolymer coating materials. Thanks to our innovative cleaning, coating and combination systems as well as decades of acquired expertise, we can offer you convenient and cost-effective complete solutions that include process monitoring. Experts in production systems engineering, shipment processing and consultation will handle any enquiries you may have.

  2. BSR INGENIEUR-BÜRO

    Германия

    Предприятието BSR INGENIEUR-BÜRO, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Oberhausen-Rheinhausen, Германия.

  3. REINRAUMPRODUKTE.COM

    Германия

    Предприятието REINRAUMPRODUKTE.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Пластмаси - изделия за строителството, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wannweil, Германия.

  4. INGO GEIGER

    Германия

    Предприятието INGO GEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Системи и процедури за стерилни стаи, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.