• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fabric cleaning products

Резултати за

Fabric cleaning products

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. MERCIMONIUM GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MERCIMONIUM GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. DOBOTECH MEDIZINTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието DOBOTECH MEDIZINTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  3. WIGGENHAUSER VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието WIGGENHAUSER VERTRIEBS-GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Bad Schussenried, Германия.

  4. THURAU GMBH

    Германия

    Предприятието THURAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Lauchringen, Германия.

  5. CELEBRATING MOMENTS - DER DEKOVERLEIH

    Германия

    Предприятието CELEBRATING MOMENTS - DER DEKOVERLEIH, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Декоративни керамични изделия, Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Декоративни керамични изделия. Седалището му е в/ъв Edingen-Neckarhausen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KERZEN-BURGER

    Германия

    Предприятието KERZEN-BURGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Видове домашен паркетин и восък, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Видове домашен паркетин и восък. Седалището му е в/ъв Mahlberg, Германия.

  2. APEVAU ARBEITSPROJEKTE GEMEINNÜTZIGER VEREIN INH. MEINHARD HEIL

    Германия

    Предприятието APEVAU ARBEITSPROJEKTE GEMEINNÜTZIGER VEREIN INH. MEINHARD HEIL, e Разпространител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  3. TATTOO AGE

    Германия

    Предприятието TATTOO AGE, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Dietenheim, Германия.

  4. MARRAKECH ACCESSOIRES

    Германия

    Предприятието MARRAKECH ACCESSOIRES, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, и Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. FAWAS GMBH

    Германия

    Предприятието FAWAS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Вода - добив и снабдяване, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  1. VON HÄRING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието VON HÄRING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Gosheim, Германия.

  2. 2CARE DEPOT GMBH

    Германия

    Предприятието 2CARE DEPOT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  1. ANKE HEHNER INDUSTRIEBEDARF

    Германия

    Предприятието ANKE HEHNER INDUSTRIEBEDARF, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  2. COMERCA GMBH

    Германия

    Предприятието COMERCA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  3. KALO NERO

    Германия

    Предприятието KALO NERO, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Forchtenberg, Германия.

  4. FARBENHANDLUNG GEIGER

    Германия

    Предприятието FARBENHANDLUNG GEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  5. LUDWIG ZIETSCH E.K.

    Германия

    Предприятието LUDWIG ZIETSCH E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Aglasterhausen, Германия.

  6. WAGNER GBR

    Германия

    Предприятието WAGNER GBR, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  7. BONARTIS

    Германия

    Предприятието BONARTIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. IHW INDUSTRIE & HANDELSVERTRETUNG WEBER

    Германия

    Предприятието IHW INDUSTRIE & HANDELSVERTRETUNG WEBER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Обувки, Мъжки дрехи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Обувки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  1. ENGELCOSMETIC

    Германия

    Предприятието ENGELCOSMETIC, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  2. LEICHT SERVICE-CENTER GMBH

    Германия

    Предприятието LEICHT SERVICE-CENTER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Велосипеди, аксесоари и части, Велосипеди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Велосипеди, аксесоари и части, Велосипеди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Vöhringen, Германия.

  3. WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE

    Германия

    Предприятието WILHELM HEINICHEN VERTIEB CHEMISCHER PRODUKTE, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. SOLTEC HARALD PFIRSCHING

    Германия

    Предприятието SOLTEC HARALD PFIRSCHING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Парфюми и козметични изделия, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Парфюми и козметични изделия, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Nußloch, Германия.

  5. CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH

    Германия

    Предприятието CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Lehrensteinsfeld, Германия.

  6. EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER

    Германия

    Предприятието EMS TEXTILPFLEGE EINHAUSER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  7. HOLGER KARRER UND THOMAS KARRER

    Германия

    Предприятието HOLGER KARRER UND THOMAS KARRER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Allensbach, Германия.

  8. CHR. FRICK MEDIZINTECHNIK

    Германия

    Предприятието CHR. FRICK MEDIZINTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Mühlheim, Германия.

  9. GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA

    Германия

    Предприятието GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  10. FI-BO HYGIENE UND TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието FI-BO HYGIENE UND TECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Изделия за хигиена и тоалет, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Изделия за хигиена и тоалет, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Fabric cleaning products

Брой резултати

123 Фирми