• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • frozen bread

Резултати за

Frozen bread

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. BÄCKEREI EINSIEDLER GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI EINSIEDLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Aichstetten, Германия.

  2. ANDREAS POPP

    Германия

    Предприятието ANDREAS POPP, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  3. BÄCKEREI DRESCHFLEGEL

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI DRESCHFLEGEL, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  4. AVC GMBH

    Германия

    Предприятието AVC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Готови ястия и деликатеси, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. BÄCKEREI SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HORNUNG

    Германия

    Предприятието HORNUNG, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  2. DELI - CAFE BAR BISTRO RISTORANTE

    Германия

    Предприятието DELI - CAFE BAR BISTRO RISTORANTE, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  3. BÄCKEREI SAUR

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI SAUR, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  4. BÄCKEREI ZORN

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI ZORN, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  5. HEINRICH JENNE

    Германия

    Предприятието HEINRICH JENNE, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Endingen, Германия.

  1. OSWALD EBNER

    Германия

    Предприятието OSWALD EBNER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Münstertal, Германия.

  2. STADTBÄCKEREI SCHULTHEISS GMBH

    Германия

    Предприятието STADTBÄCKEREI SCHULTHEISS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  1. WOLFGANG STAHL BÄCKEREI- CONDITOREI

    Германия

    Предприятието WOLFGANG STAHL BÄCKEREI- CONDITOREI, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. BÄCKEREI WÖRLE GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI WÖRLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Neresheim, Германия.

  3. BÄCKEREI GEHR GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI GEHR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  4. ERICH BLESSING

    Германия

    Предприятието ERICH BLESSING, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Deggingen, Германия.

  5. DIETER GLAHN

    Германия

    Предприятието DIETER GLAHN, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Laudenbach, Германия.

  6. BACKWAREN SCHNEIDERS

    Германия

    Предприятието BACKWAREN SCHNEIDERS, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Kappelrodeck, Германия.

  7. STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH

    Германия

    Предприятието STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  8. STEFAN KNÖPFLE

    Германия

    Предприятието STEFAN KNÖPFLE, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Blumberg, Германия.

  1. BÄCKEREI & KONDITOREI BOGER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI & KONDITOREI BOGER, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  2. BÄCKEREI-KONDITOREI SEEMANN MÜLLER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI-KONDITOREI SEEMANN MÜLLER, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Захарни изделия без шоколад, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.