• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • gutmann

Резултати за

Gutmann

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. VOLKER GUTMANN

    Германия

    Предприятието VOLKER GUTMANN, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Прозорци, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. GUTMANN UND STÄBLER ELEKTROTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GUTMANN UND STÄBLER ELEKTROTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Вода - добив и снабдяване, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Gärtringen, Германия.

  3. HORST STEFFE FEUERSCHUTZ INH. GUTMANN E.K.

    Германия

    Предприятието HORST STEFFE FEUERSCHUTZ INH. GUTMANN E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Bad Peterstal-Griesbach, Германия.

  4. GUTMANN FACHMARKT

    Германия

    Предприятието GUTMANN FACHMARKT, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Суровини за строителството, Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Haslach, Германия.

  5. AUTOHAUS GUTMANN

    Германия

    Предприятието AUTOHAUS GUTMANN, e Разпространител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Превозни средства от оказион, Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, и Превозни средства от оказион. Седалището му е в/ъв Staufen, Германия.