• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • handles

Резултати за

Handles

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. KIRCHNER DESIGNBESCHLÄGE

    Германия

    Предприятието KIRCHNER DESIGNBESCHLÄGE, e Multi-Category, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелна кинкалерия, Мебелна кинкалерия, furniture handles, и furniture knobs. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. P&P PEKAREK GMBH

    Германия

    Предприятието P&P PEKAREK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Сейфове, Брави, Катинари - машини за производството им, Дръжки - дърво, Сейфове, Брави, Катинари - машини за производството им, и Дръжки - дърво. Седалището му е в/ъв Untergruppenbach, Германия.

  3. ING. H. KURRLE GMBH

    Германия

    Предприятието ING. H. KURRLE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Eberdingen, Германия.

  4. STA-SIMON

    Германия

    Предприятието STA-SIMON, e Производител, и работи в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери. Освен това развива дейност и в сферата на Товаро-разтоварни работи - подвижна техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Механични трансмисии и компоненти, Каучук - изделия, Товаро-разтоварни работи - подвижна техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Механични трансмисии и компоненти, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. FROMM FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FROMM FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фасониране и подвързване - машини и техника, Въжени линии, лифтове, влекове, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. THOMAS RIESER

    Германия

    Предприятието THOMAS RIESER, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Oberhausen-Rheinhausen, Германия.

  2. ENCOMA GMBH

    Германия

    Предприятието ENCOMA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Eigeltingen, Германия.

  3. GHK- INTERNATIONALE HANDELSVERTRETUNG INH. GÜNTER KÖHLER

    Германия

    Предприятието GHK- INTERNATIONALE HANDELSVERTRETUNG INH. GÜNTER KÖHLER, e Разпространител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  4. VOLKER HARASYMIUK CONSULTING UND VERTRIEB

    Германия

    Предприятието VOLKER HARASYMIUK CONSULTING UND VERTRIEB, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Въжени линии, лифтове, влекове, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Neufra, Германия.

  5. IMS HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието IMS HANDHABUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Товаро-разтоварни мотокари. Освен това развива дейност и в сферата на Вътрешнозаводски транспорт - подвижна техника, Складиране - техника и системи, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Вътрешнозаводски транспорт - подвижна техника, Складиране - техника и системи, Обработващи машини за формоване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  1. INDUSTRIEBEDARF SPLITTER - IBS

    Германия

    Предприятието INDUSTRIEBEDARF SPLITTER - IBS, e Производител, и работи в сферата на Товаро-разтоварни работи - подвижна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Конвейери, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Конвейери, Въжени линии, лифтове, влекове, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Oedheim, Германия.

  2. ELTEC MÜLLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ELTEC MÜLLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Информатика - софтуер, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Автоматизация - инсталации и съоръжения, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

  1. TIGLER GMBH

    Германия

    Предприятието TIGLER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Ammerbuch, Германия.

  2. HOSTA EBERHARD HOCKER GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието HOSTA EBERHARD HOCKER GMBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Товаро-разтоварни мотокари, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  3. ANTRIEBSTECHNIK EBNER-SEIBOLD

    Германия

    Предприятието ANTRIEBSTECHNIK EBNER-SEIBOLD, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Механични трансмисии и компоненти, Колела и колелца, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. ZMTECH

    Германия

    Предприятието ZMTECH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. ING.-BÜRO PFAFF

    Германия

    Предприятието ING.-BÜRO PFAFF, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товаро-разтоварни работи - подвижна техника, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Товароподемници и строителни асансьори, Товаро-разтоварни работи - подвижна техника, Въжени линии, лифтове, влекове, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Dormettingen, Германия.

  6. WICKE GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието WICKE GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Гумени колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Гумени колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

  7. WALKLINER GMBH

    Германия

    Предприятието WALKLINER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Автомобили, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  8. PETER SCHMID - AUTOMATENVERTRIEB & GASTSTÄTTENBETRIEBE

    Германия

    Предприятието PETER SCHMID - AUTOMATENVERTRIEB & GASTSTÄTTENBETRIEBE, e Разпространител, и работи в сферата на Билярди, игрални маси и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Автомати, Системи за автоматично разплащане и монетна обработка, Игри и играчки, Електронни и видео игри, Автомати, Системи за автоматично разплащане и монетна обработка, Игри и играчки, и Електронни и видео игри. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. RECON GMBH

    Германия

    Предприятието RECON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Помпи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Помпи, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  2. MAYER WERKSVERTRETUNG THOMAS MAYER

    Германия

    Предприятието MAYER WERKSVERTRETUNG THOMAS MAYER, e Разпространител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Notzingen, Германия.

  3. ABE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието ABE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Алуминий и сплави, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  4. MANFRED KUNZE GMBH INDUSTRIE-VULKANISATION

    Германия

    Предприятието MANFRED KUNZE GMBH INDUSTRIE-VULKANISATION, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Механични трансмисии и компоненти, Уплътнителни съединения и набивки, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Механични трансмисии и компоненти, и Уплътнителни съединения и набивки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. PERSONEN- UND LASTENLIFTE MICHAEL RIECK

    Германия

    Предприятието PERSONEN- UND LASTENLIFTE MICHAEL RIECK, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товаро-разтоварни работи - подвижна техника, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Товароподемници и строителни асансьори, Товаро-разтоварни работи - подвижна техника, Въжени линии, лифтове, влекове, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  6. KNÄUKO OHG

    Германия

    Предприятието KNÄUKO OHG, e Разпространител, и работи в сферата на Билярди, игрални маси и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Билярди и аксесоари, Автомати, Системи за автоматично разплащане и монетна обработка, Игри и играчки, Билярди и аксесоари, Автомати, Системи за автоматично разплащане и монетна обработка, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  7. KROVA GMBH

    Германия

    Предприятието KROVA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Поставяне на знаци и етикети - машини, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  8. LIBRE GMBH

    Германия

    Предприятието LIBRE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, Колела и колелца за индустриални колички, Колела и колелца, Колела и колелца за товарно-разтоварна техника, Колелца за мебели, и Колела и колелца за индустриални колички. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  9. TMA TECHNOLOGY MANAGEMENT AG

    Германия

    Предприятието TMA TECHNOLOGY MANAGEMENT AG, e Разпространител, и работи в сферата на Банкомати. Освен това развива дейност и в сферата на machines for handling money and securities, и automatic cashiers. Седалището му е в/ъв Heddesheim, Германия.

  10. JOACHIM KOPPENHÖFER

    Германия

    Предприятието JOACHIM KOPPENHÖFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Товаро-разтоварни мотокари, Подемни транспортни колички, Товаро-разтоварни работи - подвижна техника, Вътрешнозаводски транспорт - подвижна техника, Товаро-разтоварни мотокари, Подемни транспортни колички, Товаро-разтоварни работи - подвижна техника, и Вътрешнозаводски транспорт - подвижна техника. Седалището му е в/ъв Altensteig, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Handles

Брой резултати

46 Фирми

Категория