• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • hans

Резултати за

Hans

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. HANS MARKUS

    Германия

    Предприятието HANS MARKUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Промишлени смазки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  2. HANS BRAUN

    Германия

    Предприятието HANS BRAUN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Плодове, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Mahlspüren Im Tal, Германия.

  3. HANS KAUFMANN

    Германия

    Предприятието HANS KAUFMANN, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. HANS PISCHINGER GMBH

    Германия

    Предприятието HANS PISCHINGER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Туристически коли, Превозни средства от оказион, Коли от оказион, Автомобили, Туристически коли, Превозни средства от оказион, и Коли от оказион. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  5. HANS PFLANZER

    Германия

    Предприятието HANS PFLANZER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Храна за животновъдството, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Риби, Храна за животновъдството, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Simmozheim, Германия.