• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • huber co

Резултати за

Huber co

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. HUBER BÜROTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HUBER BÜROTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Информатика - микро-компютри, Информатика - софтуер, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Информатика - микро-компютри, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  2. HUBER & STANNEK GMBH

    Германия

    Предприятието HUBER & STANNEK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Umkirch, Германия.

  3. AKUSTIKSTUDIO HUBER GMBH

    Германия

    Предприятието AKUSTIKSTUDIO HUBER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати. Освен това развива дейност и в сферата на Hi-Fi и стерео оборудване, Тон-колони, Озвучаване - професионална техника, Високоговорители - техника за професионално озвучаване, Hi-Fi и стерео оборудване, Тон-колони, Озвучаване - професионална техника, и Високоговорители - техника за професионално озвучаване. Седалището му е в/ъв Waldshut-Tiengen, Германия.

  4. GABRIELE HUBER

    Германия

    Предприятието GABRIELE HUBER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, Електричество - апаратури, Електрически генератори, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, Електричество - апаратури, и Електрически генератори. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  5. BILDHAUEREI HUBER

    Германия

    Предприятието BILDHAUEREI HUBER, e Производител, и работи в сферата на Домашни животни. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.