• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial piping

Резултати за

Industrial piping

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. ANTON KOMENDA

    Германия

    Предприятието ANTON KOMENDA, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Промишлени тръбни системи, Лека метална конструкция, Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Промишлени тръбни системи, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. KURZ LEITUNGSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KURZ LEITUNGSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Стомани и метали - машинно обработване, Строителство на промишлени сгради, Промишлени тръбни системи, Вода - добив и снабдяване, Стомани и метали - машинно обработване, Строителство на промишлени сгради, и Промишлени тръбни системи. Седалището му е в/ъв Stimpfach, Германия.

  3. HÖPFNER GMBH

    Германия

    Предприятието HÖPFNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Промишлени тръбни системи, Помпи, Уплътнителни съединения и набивки, Вода - добив и снабдяване, Промишлени тръбни системи, Помпи, и Уплътнителни съединения и набивки. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. ZMTECH

    Германия

    Предприятието ZMTECH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.