• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • it engineering

Резултати за

It engineering

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. MEMBRANE-ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието MEMBRANE-ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Проектантски бюра - ПГС, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. TUCHPRO ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието TUCHPRO ENGINEERING GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Mittelbiberbach, Германия.

  3. HAB ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието HAB ENGINEERING GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Издигане - техника, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Издигане - техника. Седалището му е в/ъв Kronau, Германия.

  4. PASM ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието PASM ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  5. GEORGII KOBOLD GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEORGII KOBOLD GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Двигатели-редуктори. Освен това развива дейност и в сферата на servo motors, overhaul of motors and transmission gears, Transmission engines, и geared motors with fractional power. Седалището му е в/ъв Horb A.n., Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG, e Multi-Category, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на plant engineering, и machining centres. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  2. INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието INTELISANO AVIATION GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Аеронавтика - съоръжения, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Самолетни двигатели, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, и Аеронавтика - съоръжения. Седалището му е в/ъв Oftersheim, Германия.

  3. IVECO MAGIRUS AG

    Германия

    Предприятието IVECO MAGIRUS AG, e Разпространител, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Корабни двигатели, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Двигатели с вътрешно горене, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Корабни двигатели, и Резервни части за корабни дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  4. ROLAND HAMMER

    Германия

    Предприятието ROLAND HAMMER, e Производител, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Охладителни радиатори за двигатели, и Охладителни радиатори за двигатели. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.