• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • logo

Резултати за

Logo

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. LOGO LOGISTIK-GEMEINSCHAFT-ENTSORGUNG GMBH

    Германия

    Предприятието LOGO LOGISTIK-GEMEINSCHAFT-ENTSORGUNG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Нефтени горива и добавки, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. LOGO HAUS DER NATUR - OLIVER HUBER

    Германия

    Предприятието LOGO HAUS DER NATUR - OLIVER HUBER, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Парфюми и козметични изделия, Фармацевтични изделия, Фотьойли и канапета, Легла, матраци и дюшеци, Парфюми и козметични изделия, Фармацевтични изделия, Фотьойли и канапета, и Легла, матраци и дюшеци. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  3. DIETER LOGO

    Германия

    Предприятието DIETER LOGO, e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Захар, и Захар. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.