• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • long

Резултати за

Long

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART

    Германия

    Предприятието CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART, e Търговец на едро, и работи в сферата на Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти, Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, Изпитателни съоръжения, Електричество - апаратури, Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти, Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, Изпитателни съоръжения, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Eichstetten, Германия.

  2. WW TRANSPORTER GMBH

    Германия

    Предприятието WW TRANSPORTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - организация, Извънредни превози, Международни куриерски служби, Пощенски услуги и изпълнители, Пътен транспорт - организация, Извънредни превози, Международни куриерски служби, и Пощенски услуги и изпълнители. Седалището му е в/ъв Amstetten, Германия.

  3. PIANOSERVICE WEIS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието PIANOSERVICE WEIS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Извънредни превози, Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, и Извънредни превози. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.