• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • mechanical seals

Резултати за

Mechanical seals

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. CORNELIA WEBER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието CORNELIA WEBER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Гресиране - машини и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Механична уплътнителна гарнитура, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Гресиране - машини и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Механична уплътнителна гарнитура, и Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Achstetten, Германия.

  2. AESPUMP GMBH

    Германия

    Предприятието AESPUMP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери. Освен това развива дейност и в сферата на Търкалящи лагери, Механична уплътнителна гарнитура, Уплътнителни съединения и набивки, Уплътнителни съединения, Търкалящи лагери, Механична уплътнителна гарнитура, Уплътнителни съединения и набивки, и Уплътнителни съединения. Седалището му е в/ъв Kronau, Германия.

  3. BORIS GRAMMINGER

    Германия

    Предприятието BORIS GRAMMINGER, e Разпространител, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Гресиране - машини и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Механична уплътнителна гарнитура, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Гресиране - машини и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Механична уплътнителна гарнитура, и Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Dörzbach, Германия.