• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • metal tubes

Резултати за

Metal tubes

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. AKON GMBH

    Германия

    Предприятието AKON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Дюзи от черни метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Тръби от черни метали, Дюзи от черни метали, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Westhausen, Германия.

  2. PAUL KÖNIG

    Германия

    Предприятието PAUL KÖNIG, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  3. HARTER EDELSTAHL

    Германия

    Предприятието HARTER EDELSTAHL, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Тръби от черни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Haslach, Германия.

  4. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN

    Германия

    Предприятието SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Тръби от черни метали, Тръби от неръждаема стомана, Стомани, Специални стомани, Тръби от черни метали, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MEIXNER GÜLLETECHNIK EK

    Германия

    Предприятието MEIXNER GÜLLETECHNIK EK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Тръби от черни метали, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  2. KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K.

    Германия

    Предприятието KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Промишлена тръбна арматура, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Тръби от черни метали, Промишлена тръбна арматура, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Klettgau, Германия.

  3. FRS FEINROHRSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието FRS FEINROHRSERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Специални стомани, Тръби от черни метали, Тръби от неръждаема стомана, Стомани, Специални стомани, Тръби от черни метали, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Aichtal, Германия.

  4. CARLI & CO. STAHLHANDEL NACHF. A. BRAUNSTEIN KG

    Германия

    Предприятието CARLI & CO. STAHLHANDEL NACHF. A. BRAUNSTEIN KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Стомани, Тръби от черни метали, Производство на болтове, Суровини за строителството, Стомани, Тръби от черни метали, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. K. VON AHN GMBH

    Германия

    Предприятието K. VON AHN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Превозни средства - механични компоненти и части, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Wald, Германия.

  1. UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL

    Германия

    Предприятието UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  2. HSR GMBH

    Германия

    Предприятието HSR GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Тръби от черни метали, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Промишлена тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. GKE-EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието GKE-EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, Производство на болтове, Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  2. ASYS AUTOMATIC SYSTEMS GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието ASYS AUTOMATIC SYSTEMS GMBH + CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Тръби от черни метали, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Промишлена тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  3. GERHARDT GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARDT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Промишлена тръбна арматура, Колела и колелца, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Производство на болтове, Промишлена тръбна арматура, Колела и колелца, и Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.