• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • nurseries

Резултати за

Nurseries

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. FLORA-DEKO JOCHEN OESTERLE

    Германия

    Предприятието FLORA-DEKO JOCHEN OESTERLE, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Празници - принадлежности и украса, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Празници - принадлежности и украса. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  2. GERHARD VÖLK

    Германия

    Предприятието GERHARD VÖLK, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Бичен и обработен дървен материал, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  3. QUATTRO NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието QUATTRO NATURSTEINE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Dettenheim, Германия.

  4. BLUMEN METZGER GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN METZGER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Бичен и обработен дървен материал, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schönaich, Германия.

  5. BS BODENSYSTEME

    Германия

    Предприятието BS BODENSYSTEME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Довършителни работи, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WALTER HEERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието WALTER HEERMANN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. THEOPHIL ZIPF GMBH

    Германия

    Предприятието THEOPHIL ZIPF GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  3. MARTIN GALL

    Германия

    Предприятието MARTIN GALL, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Bad Teinach-Zavelstein, Германия.

  4. ADAM ZACZEK

    Германия

    Предприятието ADAM ZACZEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  5. GESCHENKBAND.COM

    Германия

    Предприятието GESCHENKBAND.COM, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Mainhardt, Германия.

  1. BLUMEN SCHMITT ANDREAS HINN

    Германия

    Предприятието BLUMEN SCHMITT ANDREAS HINN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Grenzach-Wyhlen, Германия.

  2. FLORA-SETA GMBH

    Германия

    Предприятието FLORA-SETA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  1. LIEHR

    Германия

    Предприятието LIEHR, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  2. ENGEL FORSTTECHNIK INH. TORSTEN ENGEL

    Германия

    Предприятието ENGEL FORSTTECHNIK INH. TORSTEN ENGEL, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Stühlingen, Германия.

  3. BRUNNER GRABMALE & NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието BRUNNER GRABMALE & NATURSTEINE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  4. GRÜN- & AUSSENANLAGEN GEISLINGEN / STG.

    Германия

    Предприятието GRÜN- & AUSSENANLAGEN GEISLINGEN / STG., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  5. MICHAEL SCHEU GARTENBAU

    Германия

    Предприятието MICHAEL SCHEU GARTENBAU, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  6. SCHMID VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMID VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Разсадници и лесовъдство, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Neuenstadt, Германия.

  7. STEINMETZ RAGER GMBH

    Германия

    Предприятието STEINMETZ RAGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суровини за строителството, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

  8. KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING

    Германия

    Предприятието KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Занаятчийско изкуство, Бамбук и тръстика - изделия, Разсадници и лесовъдство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Занаятчийско изкуство, и Бамбук и тръстика - изделия. Седалището му е в/ъв Alpirsbach, Германия.

  1. SCHWENDEMANN

    Германия

    Предприятието SCHWENDEMANN, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  2. GÄCKLE GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието GÄCKLE GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Пейзажисти - предприемачи, Охрана и безопасност - услуги, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Пейзажисти - предприемачи, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Weißbach, Германия.

  3. GÄRTNEREI DITTMANN

    Германия

    Предприятието GÄRTNEREI DITTMANN, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство - машини и уреди, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Igersheim, Германия.

  4. BLUMENHAUS IRIS INH. DORIS WAGNER

    Германия

    Предприятието BLUMENHAUS IRIS INH. DORIS WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  5. TEICHBAU AXEL DIETERICH GMBH

    Германия

    Предприятието TEICHBAU AXEL DIETERICH GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  6. JÜRGEN HANISCH

    Германия

    Предприятието JÜRGEN HANISCH, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Bötzingen, Германия.

  7. FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K.

    Германия

    Предприятието FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, Преработка на водите - препарати, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Видове домашен паркетин и восък, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  8. ZG RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието ZG RAIFFEISEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  9. OSMO-DRAIN E.K.

    Германия

    Предприятието OSMO-DRAIN E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Разсадници и лесовъдство, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  10. TRAN COMPANY GMBH

    Германия

    Предприятието TRAN COMPANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Декоративни керамични изделия. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Nurseries

Брой резултати

159 Фирми