• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic industry

Резултати за

Plastic industry

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. SIRU TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието SIRU TECHNOLOGY GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмаси - медицински изделия. Седалището му е в/ъв St. Georgen Im Schwarzwald, Германия.

  2. MASCHINEN-HANDEL.EU

    Германия

    Предприятието MASCHINEN-HANDEL.EU, e Разпространител, и работи в сферата на Формоване на каучук - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Армирани пластмаси - изливане, Пластмасови материи - машини за индустрията, Леене под налягане на пластмаси - машини, Армирани пластмаси - изливане, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Schwaigern/stetten, Германия.

  3. DEC GMBH

    Германия

    Предприятието DEC GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Rollers, Plastic parts for the automobile industry, guide rollers, и CNC turned parts. Седалището му е в/ъв Wolfach, Германия.

  4. MPS RAPID PROTOTYPING GMBH

    Германия

    Предприятието MPS RAPID PROTOTYPING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Информатика - софтуер, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Бижутерия и ювелирство, Пластмаси - подови настилки, Информатика - софтуер, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. DISKUSZUCHT J. HESS

    Германия

    Предприятието DISKUSZUCHT J. HESS, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Домашни питомци - принадлежности, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Домашни питомци - принадлежности. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KILIC

    Германия

    Предприятието KILIC, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Zimmern, Германия.

  2. NORBERT BRUPBACH

    Германия

    Предприятието NORBERT BRUPBACH, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  3. SCHULZE ROLLLADENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SCHULZE ROLLLADENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Лека метална конструкция, Пластмаси - изделия за строителството, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. INNOVATION AM FENSTER COBLENZER GMBH

    Германия

    Предприятието INNOVATION AM FENSTER COBLENZER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. IWIS GMBH

    Германия

    Предприятието IWIS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Пластмаси - подови настилки, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. A-M RWA & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието A-M RWA & SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. ROLLLADENBAU ROLAND GENTNER GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLLADENBAU ROLAND GENTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  1. AICHELE SCHREINEREI GBR

    Германия

    Предприятието AICHELE SCHREINEREI GBR, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Магазини - подреждане, Сигнализация - системи и инсталации, Картон - производство, Пластмаси - подови настилки, Магазини - подреждане, Сигнализация - системи и инсталации, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  2. ROLLADENBAU SCHWEINFURTH GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLADENBAU SCHWEINFURTH GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Meißenheim, Германия.

  3. SCHANKZUBEHÖR SEITZ

    Германия

    Предприятието SCHANKZUBEHÖR SEITZ, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Тютюн и изделия за пушачи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Тютюн и изделия за пушачи. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  4. BAYERN-FASS GMBH WERK REMSHALDEN

    Германия

    Предприятието BAYERN-FASS GMBH WERK REMSHALDEN, e Разпространител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране - техника и системи, Контейнери, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Складиране - техника и системи, Контейнери, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  5. CORNELIA LINDENBERG

    Германия

    Предприятието CORNELIA LINDENBERG, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

  6. HENSLER-MEDIZINTECHNIK

    Германия

    Предприятието HENSLER-MEDIZINTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Фармацевтични изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  7. LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K

    Германия

    Предприятието LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  8. ATEV AUTOTEILE-EINKAUFSVERBAND E.G.

    Германия

    Предприятието ATEV AUTOTEILE-EINKAUFSVERBAND E.G., e Разпространител, и работи в сферата на Автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  1. FUSS

    Германия

    Предприятието FUSS, e Разпространител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Bad Dürrheim, Германия.

  2. GLUETEX GMBH

    Германия

    Предприятието GLUETEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Klettgau, Германия.

  3. SICHERHEITS- UND SCHUTZSYSTEME FACHBETRIEB FÜR INSEKTENSCHUTZ RALF GROSS

    Германия

    Предприятието SICHERHEITS- UND SCHUTZSYSTEME FACHBETRIEB FÜR INSEKTENSCHUTZ RALF GROSS, e Разпространител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  4. PRESTAMO GMBH

    Германия

    Предприятието PRESTAMO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  5. ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER

    Германия

    Предприятието ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  6. GÜNTER HÄFNER

    Германия

    Предприятието GÜNTER HÄFNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кутии, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Метални кутии, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Spiegelberg, Германия.

  7. TRADE WERBEMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието TRADE WERBEMITTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, Репрография, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. SONNEN- & INSEKTENSCHUTZ KOSEK

    Германия

    Предприятието SONNEN- & INSEKTENSCHUTZ KOSEK, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Dischingen, Германия.

  9. MAURER MONTAGE

    Германия

    Предприятието MAURER MONTAGE, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Дървени опаковки, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Дървени опаковки, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Bad Wimpfen, Германия.

  10. MACK INSEKTENSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието MACK INSEKTENSCHUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Паркети. Седалището му е в/ъв Setzingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastic industry

Брой резултати

299 Фирми