• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic

Резултати за

Plastic

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. LEUZE & CO KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LEUZE & CO KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на spreading plastic materials, и Garden furniture. Седалището му е в/ъв Renningen, Германия.

  2. FRANZ LICHTENSTERN & SOHN INH. ERNST AUBELE E.K.

    Германия

    Предприятието FRANZ LICHTENSTERN & SOHN INH. ERNST AUBELE E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Bad Buchau, Германия.

  3. FARBTEX GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието FARBTEX GMBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH

    Германия

    Предприятието PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Полистирен, и Полистирен. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. HOCHBACH GMBH

    Германия

    Предприятието HOCHBACH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Аерозоли - търговски опаковки, cans, aluminium cans, Аерозоли - търговски опаковки, и plastic tubes. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HAUFLER COMPOSITES GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието HAUFLER COMPOSITES GMBH & CO.KG, e Разпространител, и работи в сферата на Плочки от пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на carbon fibre fabrics. Седалището му е в/ъв Blaubeuren, Германия.

  2. OSTERTAG PLASTIC

    Германия

    Предприятието OSTERTAG PLASTIC, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Обработващи машини за формоване, Производство на болтове, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  3. ASK-KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието ASK-KUNSTSTOFFE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  4. POLYFEA POLYMER- UND PRODUKTENTWICKLUNG ALBRECHT DINKELAKER

    Германия

    Предприятието POLYFEA POLYMER- UND PRODUKTENTWICKLUNG ALBRECHT DINKELAKER, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

  5. NAGEL

    Германия

    Предприятието NAGEL, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  1. MATVANCED SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието MATVANCED SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. KLAIBER GMBH

    Германия

    Предприятието KLAIBER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, Суров дървен материал, Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hermaringen, Германия.

  1. STOPPER SCHIESSSPORTAUSRÜSTUNGEN GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието STOPPER SCHIESSSPORTAUSRÜSTUNGEN GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Огнеупорни каси и сейфове. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Видове спорт - принадлежности, Ски, зимни спортове - принадлежности, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Облицовки от пластмасова материя, Видове спорт - принадлежности, Ски, зимни спортове - принадлежности, и Лов и риболов - принадлежности и специални изделия. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  2. KM-RECYCLING

    Германия

    Предприятието KM-RECYCLING, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Внос-износ - агенти, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  3. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  4. WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG

    Германия

    Предприятието WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON

    Германия

    Предприятието AMMON KUNSTSTOFFE INHABER GERALD AMMON, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Неорганична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  6. GERHARD BODAMER

    Германия

    Предприятието GERHARD BODAMER, e Разпространител, и работи в сферата на Покривни обшивки от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Neuweiler, Германия.

  7. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  8. INNODECO SIMON WEINHARDT

    Германия

    Предприятието INNODECO SIMON WEINHARDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  1. NANOGARDE GBR

    Германия

    Предприятието NANOGARDE GBR, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Облицовки от пластмасова материя, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, Почистване и поддръжка - принадлежности, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Облицовки от пластмасова материя, Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  2. GABY BOCKSROCKER

    Германия

    Предприятието GABY BOCKSROCKER, e Разпространител, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, Набор, фотонабор и фотогравиране, Боядисване - предприемачи, Плоско стъкло и огледала, Стъкло, листи, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  3. WAFFEN BECKER

    Германия

    Предприятието WAFFEN BECKER, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Облицовки от пластмасова материя, Видове спорт - принадлежности, Ски, зимни спортове - принадлежности, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Облицовки от пластмасова материя, Видове спорт - принадлежности, Ски, зимни спортове - принадлежности, и Лов и риболов - принадлежности и специални изделия. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. RHODIA GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Plastic

Брой резултати

24 Фирми