• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • stahl

Резултати за

Stahl

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. STAHL & MARKT GMBH

    Германия

    Предприятието STAHL & MARKT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - обработване. Освен това развива дейност и в сферата на steel plates. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  2. GARTEN-STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието GARTEN-STAHL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Boxberg, Германия.

  3. STAHL GETRÄNKEHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието STAHL GETRÄNKEHANDEL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Edingen-Neckarhausen, Германия.

  4. TEICHPROFI STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието TEICHPROFI STAHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Суров дървен материал, Градинарство - машини и уреди, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.