• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • stamping

Резултати за

Stamping

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. MAWI GMBH

    Германия

    Предприятието MAWI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Индустриални преси за метали. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, Щамповане на стомани и метали, eccentric presses, cold squeezing, и knee presses. Седалището му е в/ъв Bad Wildbad, Германия.

  2. B+K FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието B+K FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ламарина за щамповане, Пружини, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ламарина за щамповане, и Пружини. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  3. KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN

    Германия

    Предприятието KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за щамповане, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  4. ES-TRADE

    Германия

    Предприятието ES-TRADE, e Разпространител, и работи в сферата на Железария - шанцоване и щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на CNC finishing. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  5. E M U K - GMBH, VERTRIEB MECHANISCHER FERTIGUNGSTEILE, MASCHINEN UND MASCHINENZUBEHÖR

    Германия

    Предприятието E M U K - GMBH, VERTRIEB MECHANISCHER FERTIGUNGSTEILE, MASCHINEN UND MASCHINENZUBEHÖR, e Разпространител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за щамповане, и Обработващи машини за щамповане. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.