• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • varnishes

Резултати за

Varnishes

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. PURETECS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Since 2012, Puretecs has developed optimised solutions for the cleaning and protective coating of electronic assemblies. We specialise in hydrofluoroether (HFE) liquids and fluoropolymer coating materials. Thanks to our innovative cleaning, coating and combination systems as well as decades of acquired expertise, we can offer you convenient and cost-effective complete solutions that include process monitoring. Experts in production systems engineering, shipment processing and consultation will handle any enquiries you may have.

  2. HEINRICH HEIMANN

    Германия

    Предприятието HEINRICH HEIMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Суров дървен материал, Машини и техника за химическата промишленост, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  3. DURAL GMBH

    Германия

    Предприятието DURAL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Бои и лакове, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  4. IZS SHOP INH. ILONA ZERBE

    Германия

    Предприятието IZS SHOP INH. ILONA ZERBE, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

  5. HEINZ MÜLLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HEINZ MÜLLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Horgenzell, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KUNSTSTOFF VERTRIEB DR.SCHIFFERS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFF VERTRIEB DR.SCHIFFERS GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. KUNICK INH. FABIAN SCHWARZ

    Германия

    Предприятието KUNICK INH. FABIAN SCHWARZ, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Пана за пътна сигнализация, Огнеупорни каси и сейфове, Бои и лакове, Довършителни работи, Пана за пътна сигнализация, Огнеупорни каси и сейфове, Бои и лакове, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Neresheim, Германия.

  3. BTU-CHEMIEHANDEL

    Германия

    Предприятието BTU-CHEMIEHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. ANDREAS DIETZ

    Германия

    Предприятието ANDREAS DIETZ, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Eberbach, Германия.

  5. MALER WEINBRECHT

    Германия

    Предприятието MALER WEINBRECHT, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Груб строеж, Бои и лакове, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. FARBEN & WOHNEN REBMANN

    Германия

    Предприятието FARBEN & WOHNEN REBMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schönaich, Германия.

  2. PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Машини и техника за химическата промишленост, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Böbingen, Германия.

  1. FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нехранителни оцветители и багрила. Освен това развива дейност и в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители, Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Нехранителни промишлени багрила и оцветители, Бои и лакове, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Neuenburg, Германия.

  2. ESTERHAMMER GMBH

    Германия

    Предприятието ESTERHAMMER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, и Лепила, слепващи вещества и апликатори. Седалището му е в/ъв Rutesheim, Германия.

  3. COLORADO KUENSTLERBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието COLORADO KUENSTLERBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Рамки за картини и поставяне в рамки, Мебели и рафтове за офиса, Довършителни работи, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Рамки за картини и поставяне в рамки, Мебели и рафтове за офиса, Довършителни работи, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  4. THOMAS LÖSER

    Германия

    Предприятието THOMAS LÖSER, e Разпространител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Груб строеж, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  5. PMT PROFESSIONELLE MONTAGE TECHNIK

    Германия

    Предприятието PMT PROFESSIONELLE MONTAGE TECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  6. CHOREOSUCHT FRIEDRICH & STUMM GBR

    Германия

    Предприятието CHOREOSUCHT FRIEDRICH & STUMM GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  7. TÖPFERZENTRUM BLEZINGER TOMSU DONALD KUNSTHANDWERKS- & TOURISTIK GMBH

    Германия

    Предприятието TÖPFERZENTRUM BLEZINGER TOMSU DONALD KUNSTHANDWERKS- & TOURISTIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Кристални съдове, Художествена стъклария, Кухненски прибори, Пластмаси - подови настилки, Кристални съдове, Художествена стъклария, и Кухненски прибори. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  8. PRACHT CREATIVES HOBBY GMBH KUNSTMARKT BOSS GMBH

    Германия

    Предприятието PRACHT CREATIVES HOBBY GMBH KUNSTMARKT BOSS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. KISLING DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието KISLING DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Антикорозия - химически препарати, Бои и лакове, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Öhringen, Германия.

  2. HARTMANN MALERFACHGESCHÄFT GMBH

    Германия

    Предприятието HARTMANN MALERFACHGESCHÄFT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Bergatreute, Германия.

  3. WERNER EICKERT GMBH

    Германия

    Предприятието WERNER EICKERT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Hemsbach, Германия.

  4. FARBEN HEIM GMBH

    Германия

    Предприятието FARBEN HEIM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. ARMIN SENGHAS GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ARMIN SENGHAS GMBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. TRÖNDLE PUTZTECHNIK HANDELS- UND VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието TRÖNDLE PUTZTECHNIK HANDELS- UND VERTRIEBS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Довършителни работи, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Albbruck, Германия.

  7. BÜCHELE ANWENDUNGSTECHNIK LACKIERANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието BÜCHELE ANWENDUNGSTECHNIK LACKIERANLAGEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Издигане - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Елеватори с кошове, Лакиране - техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Елеватори с кошове, Лакиране - техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. DAXBERGER-SCHWALL

    Германия

    Предприятието DAXBERGER-SCHWALL, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Бои и лакове, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Преносими механични инструменти, Промишлена кинкалерия, Бои и лакове, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Knittlingen, Германия.

  9. DIBEMA GMBH

    Германия

    Предприятието DIBEMA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  10. MALER BUTSCHER INH. KARL BUTSCHER

    Германия

    Предприятието MALER BUTSCHER INH. KARL BUTSCHER, e Разпространител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Груб строеж, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Isny, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно