• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • wilhelm

Резултати за

Wilhelm

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. WILHELM METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  2. WILHELM GERÜSTBAU GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM GERÜSTBAU GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Тавани, Груб строеж, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Тавани, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  3. PATSCH + WILHELM

    Германия

    Предприятието PATSCH + WILHELM, e Разпространител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  4. WILHELM WIESNER

    Германия

    Предприятието WILHELM WIESNER, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.