• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бижутерия и ювелирство

Резултати за

Бижутерия и ювелирство

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. PLATINUMKING

    Германия

    Предприятието PLATINUMKING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Събиране и рециклиране на различни продукти, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Forchtenberg, Германия.

  2. ERWIN TSCHOCHNER E.K.

    Германия

    Предприятието ERWIN TSCHOCHNER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Офис - материали и пособия, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни, Офис - материали и пособия, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. DER GOLDENE SCHNITT CHRISTIANE IKEN

    Германия

    Предприятието DER GOLDENE SCHNITT CHRISTIANE IKEN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Златарство и сребърни съдове, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. PLESSMANN.ENDLESSLEATHER

    Германия

    Предприятието PLESSMANN.ENDLESSLEATHER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  5. ELLEN MEISSNER

    Германия

    Предприятието ELLEN MEISSNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Бижутерия и ювелирство, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RAMIS DIAMANTEN GMBH

    Германия

    Предприятието RAMIS DIAMANTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Диаманти, Шлифовани диаманти, Диаманти, и Шлифовани диаманти. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. HEINRICH LAUSCH GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието HEINRICH LAUSCH GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Ювелирство, и Ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. ANDREA MAZZA & FIGLI INH. B. MAZZA-LICHIUS

    Германия

    Предприятието ANDREA MAZZA & FIGLI INH. B. MAZZA-LICHIUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. BRUNO MAYER KG

    Германия

    Предприятието BRUNO MAYER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  5. WOLF-D. HUWALD OHG

    Германия

    Предприятието WOLF-D. HUWALD OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. ERNST KLUMPP GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ERNST KLUMPP GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. DERWEIN & ROHACZEK GMBH

    Германия

    Предприятието DERWEIN & ROHACZEK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  1. PATOTSCHKA GMBH SCHMUCKWAREN

    Германия

    Предприятието PATOTSCHKA GMBH SCHMUCKWAREN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. HERMANN MAIER GMBH

    Германия

    Предприятието HERMANN MAIER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  3. JOSEF KUCHER GMBH

    Германия

  4. HUGO E. JUNG SCHMUCKWAREN

    Германия

  5. KARL GÖTZL K.G.

    Германия

  6. TECHNECON GMBH

    Германия