• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • бормашини за дървен материал

Резултати за

Бормашини за дървен материал

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. TG-PALETTEN SCHNEIDER

    Германия

    Предприятието TG-PALETTEN SCHNEIDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Палети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Палети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  2. KUPFERSCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието KUPFERSCHMID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Dürbheim, Германия.

  3. INTERNATIONALER FLIESENHANDEL

    Германия

    Предприятието INTERNATIONALER FLIESENHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  4. RAUFER GMBH

    Германия

    Предприятието RAUFER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Фурнировани плоскости и многопластов шперплат, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, и Фурнировани плоскости и многопластов шперплат. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  5. BINKELE GMBH

    Германия

    Предприятието BINKELE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Gemmingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JAHN FURNIERE

    Германия

    Предприятието JAHN FURNIERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Altlußheim, Германия.

  2. TOP MINERAL GMBH

    Германия

    Предприятието TOP MINERAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  3. LATZEL DÄMMSTOFFE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LATZEL DÄMMSTOFFE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  4. HEIDI OBERT HOLZHANDLUNG

    Германия

    Предприятието HEIDI OBERT HOLZHANDLUNG, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Oberwolfach, Германия.

  5. WOLF QUALITÄTSHOLZ GMBH

    Германия

    Предприятието WOLF QUALITÄTSHOLZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Untergruppenbach, Германия.

  1. FARBENHANDLUNG GEIGER

    Германия

    Предприятието FARBENHANDLUNG GEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  2. SOFORTHOLZ KNUT SEVERIN E.K.

    Германия

    Предприятието SOFORTHOLZ KNUT SEVERIN E.K., e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  1. HAMBURGER GMBH

    Германия

    Предприятието HAMBURGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. RAIFFEISEN BAUCENTER AG

    Германия

    Предприятието RAIFFEISEN BAUCENTER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  3. HOLZHAUS VARIATIONEN HELMUT MORNHINWEG

    Германия

    Предприятието HOLZHAUS VARIATIONEN HELMUT MORNHINWEG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  4. NIEDOBA GLAS + SPIEGEL INH. UWE POTEMPA E.K.

    Германия

    Предприятието NIEDOBA GLAS + SPIEGEL INH. UWE POTEMPA E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Кухо стъкло, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, и Кухо стъкло. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. KARLHANS EFINGER BAUSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието KARLHANS EFINGER BAUSTOFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

  6. MARKUS GSCHEIDLE MINERALÖLE

    Германия

    Предприятието MARKUS GSCHEIDLE MINERALÖLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пътен транспорт, Нефтени горива и добавки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  7. DIEKREIDEFARBE.DE

    Германия

    Предприятието DIEKREIDEFARBE.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Бои и лакове, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Riegel, Германия.

  8. GLAS TRÖSCH GMBH

    Германия

    Предприятието GLAS TRÖSCH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Довършителни работи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  1. ALOIS PFITZER & SÖHNE GMBH & CO HOLZHANDLUNG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALOIS PFITZER & SÖHNE GMBH & CO HOLZHANDLUNG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървени опаковки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  2. FEUCHT-BAUSTOFFE FLIESEN GMBH

    Германия

    Предприятието FEUCHT-BAUSTOFFE FLIESEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  3. GERHARD SCHAEFER

    Германия

    Предприятието GERHARD SCHAEFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Kandern, Германия.

  4. BODEN-RAUS & REIN GMBH

    Германия

    Предприятието BODEN-RAUS & REIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Прозорци, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  5. TBG TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TBG TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  6. K. GÖTTEL GMBH

    Германия

    Предприятието K. GÖTTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Изделия от бетон и строителни брикети, Пътен транспорт, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Изделия от бетон и строителни брикети, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Heroldstatt, Германия.

  7. THEODOR SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието THEODOR SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. KELLER HOLZ, INHABER JÖRG KELLER E. K.

    Германия

    Предприятието KELLER HOLZ, INHABER JÖRG KELLER E. K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Рендосан бичен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Бичен и обработен дървен материал, Рендосан бичен дървен материал, Дървени панели, и Паркети. Седалището му е в/ъв Lichtenau, Германия.

  9. GIS GESELLSCHAFT FÜR INSEKTENSCHUTZ MBH

    Германия

    Предприятието GIS GESELLSCHAFT FÜR INSEKTENSCHUTZ MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Beilstein, Германия.

  10. TIERFIGUREN24.DE

    Германия

    Предприятието TIERFIGUREN24.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Надгробни паметници, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Надгробни паметници, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно