• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кожарство - машини за индустрията

Резултати за

Кожарство - машини за индустрията

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. PICOPLAST

    Германия

    Предприятието PICOPLAST, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  2. FLEXORAND GMBH

    Германия

    Предприятието FLEXORAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  3. GEWATEX GMBH

    Германия

    Предприятието GEWATEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.

  4. THOMAS GLASER

    Германия

    Предприятието THOMAS GLASER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Напитки - машини и техника за индустрията, и Пивоварна - машини и техника. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. SANDOR BECSEI

    Германия

    Предприятието SANDOR BECSEI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Напитки - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RAYPACK KG

    Германия

    Предприятието RAYPACK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Наем на промишлени съоръжения, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. RIMGM GMBH

    Германия

    Предприятието RIMGM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Фабрични шевни машини и аксесоари, ironer, и steam wand. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. HANSA BRANDSCHUTZGERÄTE- UND ANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието HANSA BRANDSCHUTZGERÄTE- UND ANLAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Пластмасови материи - машини за индустрията, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Schriesheim, Германия.

  4. GE GONSER UND EHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието GE GONSER UND EHRMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  5. EUROMATEC

    Германия

    Предприятието EUROMATEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, Поставяне на знаци и етикети - машини, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  1. AZ WERBEARTIKEL-VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието AZ WERBEARTIKEL-VERTRIEBS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  2. KARSTEN FÜNFSTÜCK

    Германия

    Предприятието KARSTEN FÜNFSTÜCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Großerlach, Германия.

  1. CONTRADE GMBH

    Германия

    Предприятието CONTRADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  2. ANTON HUBER BRAUEREIARMATUREN GMBH

    Германия

    Предприятието ANTON HUBER BRAUEREIARMATUREN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schelklingen, Германия.

  3. SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  4. CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE

    Германия

    Предприятието CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  5. SCHUH SCHELL

    Германия

    Предприятието SCHUH SCHELL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Внос-износ на обработващи машини, Обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Внос-износ на обработващи машини, Обувки, и Спортни обувки и обувки за свободното време. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

  6. POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER

    Германия

    Предприятието POLYNAT PLASTIC MASCHINEN ING. FRANZ MACHER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Леене под налягане на пластмаси - машини, Екструзия на пластмаси - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  7. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  8. ILATEC GMBH

    Германия

    Предприятието ILATEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Рязане на пластмаси - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Nufringen, Германия.

  1. M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  2. INNODECO SIMON WEINHARDT

    Германия

    Предприятието INNODECO SIMON WEINHARDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. LEIFHEIT AG

    Германия

    Предприятието LEIFHEIT AG, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Zuzenhausen, Германия.

  4. ROLF KALTENBACH

    Германия

    Предприятието ROLF KALTENBACH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. HAWE-FILTER GMBH

    Германия

    Предприятието HAWE-FILTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Филтри за течности, Пластмасови материи - машини за индустрията, Превозни средства - механични компоненти и части, Филтриране - уреди и помощни материали, Филтри за течности, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  6. FRITZ HÄRTEL GMBH

    Германия

    Предприятието FRITZ HÄRTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Фабрични шевни машини и аксесоари, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. CHRISTIAN HERKOMMER

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN HERKOMMER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Пивоварна - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  8. PAMA-VAC

    Германия

    Предприятието PAMA-VAC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, Помпи, Вода - добив и снабдяване, Пластмасови материи - машини за индустрията, Екструзия на пластмаси - машини, и Помпи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  9. BULMOR DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието BULMOR DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  10. REINHOLD MÜLLER MASCHINEN + TECHNIK

    Германия

    Предприятието REINHOLD MÜLLER MASCHINEN + TECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кожарство - машини за индустрията

Брой резултати

149 Фирми

Категория