• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кожени изделия

Резултати за

Кожени изделия

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. BEUTEL-SHOP24.DE

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието BEUTEL-SHOP24.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чанти. Седалището му е в/ъв Rielasingen, Германия.

  2. PORTO WS-TEAM VERPACKUNG + WERBUNG GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PORTO WS-TEAM VERPACKUNG + WERBUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чанти. Седалището му е в/ъв Korb, Германия.

  3. LEICHT VERPACKUNGEN PATRICK LEICHT HANDELSVERTRETUNGEN INH. PATRICK LEICHT

    Германия

    Предприятието LEICHT VERPACKUNGEN PATRICK LEICHT HANDELSVERTRETUNGEN INH. PATRICK LEICHT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чанти. Седалището му е в/ъв Muggensturm, Германия.

  4. JOTTI GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието JOTTI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Кожена галантерия - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на handwashing paste. Седалището му е в/ъв Todtnau, Германия.

  5. BEALEX GMBH

    Германия

    Предприятието BEALEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Чанти, Мъжки дрехи, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Чанти, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Assamstadt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DOGSENSE

    Германия

    Предприятието DOGSENSE, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени джобни изделия, Видове спорт - принадлежности, Риби, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени джобни изделия, и Видове спорт - принадлежности. Седалището му е в/ъв Amtzell, Германия.

  2. BAGGIO KARL-HEINZ KOHL

    Германия

    Предприятието BAGGIO KARL-HEINZ KOHL, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Чанти, Тъкани, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Чанти, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Sinzheim, Германия.

  3. HERO HESSE GMBH

    Германия

    Предприятието HERO HESSE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, Кожени портмонета, Кожи и кожухарство, Кожи за мебелното обзавеждане, Дребни изделия на кожената галантерия, и Кожени портмонета. Седалището му е в/ъв Althengstett, Германия.

  4. MAX LAUMANN VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието MAX LAUMANN VERTRIEBS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Кожена галантерия - принадлежности и аксесоари, и Кожена галантерия - принадлежности и аксесоари. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  5. VOLICO.DE

    Германия

    Предприятието VOLICO.DE, e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - кожени гарнитури, и Превозни средства - кожени гарнитури. Седалището му е в/ъв Aidlingen, Германия.

  1. JULIUS LIES GMBH

    Германия

    Предприятието JULIUS LIES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Внос-износ на кожени изделия, Аксесоари за облекло, Кожи и кожухарство, Обработени кожи за производство на облекла, Внос-износ на кожени изделия, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  2. SCHUH SCHELL

    Германия

    Предприятието SCHUH SCHELL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Внос-износ на обработващи машини, Обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Внос-износ на обработващи машини, Обувки, и Спортни обувки и обувки за свободното време. Седалището му е в/ъв Bisingen, Германия.

  1. GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, Пътуване - принадлежности, Кожи и кожухарство, Дребни изделия на кожената галантерия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, и Пътуване - принадлежности. Седалището му е в/ъв Gammertingen, Германия.

  2. FRIEDRICH HAUEISEN

    Германия

    Предприятието FRIEDRICH HAUEISEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Чанти, куфарчета и дамски чанти, Внос-износ на кожени изделия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, и Внос-износ на кожени изделия. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. VICKERMANN & LANGE LEDERHANDELSKONTOR INH. MATTHIAS VICKERMANN

    Германия

    Предприятието VICKERMANN & LANGE LEDERHANDELSKONTOR INH. MATTHIAS VICKERMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кожи и кожухарство. Освен това развива дейност и в сферата на Чанти, куфарчета и дамски чанти, Внос-износ на кожени изделия, Чанти, куфарчета и дамски чанти, и Внос-износ на кожени изделия. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  4. FRITZ HÄRTEL GMBH

    Германия

    Предприятието FRITZ HÄRTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, Фабрични шевни машини и аксесоари, Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. MARTIN GMBH

    Германия

    Предприятието MARTIN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук и деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на кожени изделия, и Внос-износ на кожени изделия. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  6. SINOP TÜRKIYE PAZARI HANDELS GMBH

    Германия

  7. SWEKA EKLUND VERTRIEBS GMBH

    Германия

  8. BÄRTL GMBH

    Германия

    Предприятието BÄRTL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Кожи и кожухарство, Кожени дрехи, Офис - материали и пособия, Кожи и кожухарство, Кожени дрехи, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Billigheim, Германия.