• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кранове за сградово строителство

Резултати за

Кранове за сградово строителство

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. HFB GMBH

    Германия

    Предприятието HFB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. FRANZ SELG BAUMARKT & BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието FRANZ SELG BAUMARKT & BAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  3. TRICOSAL BAUABDICHTUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието TRICOSAL BAUABDICHTUNGS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. NIPP & SÖHNE GMBH

    Германия

    Предприятието NIPP & SÖHNE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Krauchenwies, Германия.

  5. KARLHANS EFINGER BAUSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието KARLHANS EFINGER BAUSTOFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. E + H LÜFTUNGS-UND DÄMMSTOFFVERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието E + H LÜFTUNGS-UND DÄMMSTOFFVERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  2. VALETT & OTT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VALETT & OTT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Mengen, Германия.

  3. DACHDECKER-EINKAUF SÜD E.G.

    Германия

    Предприятието DACHDECKER-EINKAUF SÜD E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Ръчни инструменти, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Ръчни инструменти, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  4. HAGMEYER HANDWERKER- UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието HAGMEYER HANDWERKER- UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  5. BAUER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER KUNSTSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. VÖGELE GMBH

    Германия

    Предприятието VÖGELE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Нефтени горива и добавки, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Нефтени горива и добавки, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  2. RAIFFEISEN BAUCENTER AG

    Германия

    Предприятието RAIFFEISEN BAUCENTER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schliengen, Германия.

  1. LEFRA-BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието LEFRA-BAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  2. BAUCOMPANY24 GMBH

    Германия

    Предприятието BAUCOMPANY24 GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  3. BURGER BAUELEMENTE HANDELSGES. UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието BURGER BAUELEMENTE HANDELSGES. UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Assamstadt, Германия.

  4. HAUSER TRANSPORTBETON GMBH

    Германия

    Предприятието HAUSER TRANSPORTBETON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Vöhringen, Германия.

  5. NÄHER BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието NÄHER BAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  6. S. PAHLKE GBR

    Германия

    Предприятието S. PAHLKE GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  7. R-QUADRAT GMBH

    Германия

    Предприятието R-QUADRAT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Суровини за строителството, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  8. CHRISTIAN HEIZMANN & SOHN, INH. KLAUS HEIZMANN E. K.

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN HEIZMANN & SOHN, INH. KLAUS HEIZMANN E. K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  1. XELLA PORENBETON GMBH

    Германия

    Предприятието XELLA PORENBETON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Бетонни конструкции, Инертни материали за сградовото строителство, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  2. HDG UMWELTTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HDG UMWELTTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Мини и кариери - машини и техника, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Мини и кариери - машини и техника, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  3. GUSTAV WAGER KIES-SAND- UND SCHOTTERWERKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GUSTAV WAGER KIES-SAND- UND SCHOTTERWERKE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  4. BETONFERTIGDECKEN GMBH

    Германия

    Предприятието BETONFERTIGDECKEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Königsbronn, Германия.

  5. GÖTZ & MORIZ GMBH

    Германия

    Предприятието GÖTZ & MORIZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Riegel, Германия.

  6. RÜMMELIN BETONWERK GMBH

    Германия

    Предприятието RÜMMELIN BETONWERK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  7. BAUDICHT-G.OSTERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието BAUDICHT-G.OSTERMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Тавани, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Тавани. Седалището му е в/ъв Ingoldingen, Германия.

  8. MÜNZINGER + FRIESER HOLDING GMBH

    Германия

  9. SYTROC GESELLSCHAFT FÜR BAUSTOFFVERTRIEB UND TROCKENBAU MBH

    Германия

    Предприятието SYTROC GESELLSCHAFT FÜR BAUSTOFFVERTRIEB UND TROCKENBAU MBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Flein, Германия.

  10. SCHNEIDER & CO. GMBH

    Германия

    Предприятието SCHNEIDER & CO. GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кранове за сградово строителство

Брой резултати

125 Фирми