• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • машини за чистене на пътищата

Резултати за

Машини за чистене на пътищата

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини за чистене на пътищата. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

  2. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  3. LEIFHEIT AG

    Германия

    Предприятието LEIFHEIT AG, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлена кинкалерия, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Zuzenhausen, Германия.

  4. FLEXORAND GMBH

    Германия

    Предприятието FLEXORAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bad Krozingen, Германия.

  5. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  2. KARSTEN FÜNFSTÜCK

    Германия

    Предприятието KARSTEN FÜNFSTÜCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Großerlach, Германия.

  3. CONTRADE GMBH

    Германия

    Предприятието CONTRADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  4. KLAUS BINNINGER

    Германия

    Предприятието KLAUS BINNINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  5. SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  1. CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE

    Германия

    Предприятието CRC INDUSTRIES DEUTSCHLAND GMBH INDUSTRIE-SERVICEPRODUKTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  2. GEWATEX GMBH

    Германия

    Предприятието GEWATEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.

  1. GE GONSER UND EHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието GE GONSER UND EHRMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  2. HASTRA

    Германия

    Предприятието HASTRA, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Печат и набор - машини и техника, Промишлена кинкалерия, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  3. SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. PEWAK INDUSTRIEANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието PEWAK INDUSTRIEANLAGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Машини и техника за строителство на пътища, Строителни обекти - оборудване, Наем на промишлени съоръжения, Строителни машини, Машини и техника за строителство на пътища, Строителни обекти - оборудване, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Herbrechtingen, Германия.

  5. ECHLE-HARTSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието ECHLE-HARTSTAHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wolfach, Германия.

  6. GEBRÜDER STECK GMBH

    Германия

    Предприятието GEBRÜDER STECK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rammingen, Германия.

  7. HENZLER FÖRDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HENZLER FÖRDERTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wernau (neckar), Германия.

  8. TECO ANLAGENVERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието TECO ANLAGENVERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waldstetten, Германия.

  1. WK TRANSPORTGERÄTE HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието WK TRANSPORTGERÄTE HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  2. JÜRGEN HEIM

    Германия

    Предприятието JÜRGEN HEIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. KONTEJNERSKI SISTEMI D.O.O.

    Германия

    Предприятието KONTEJNERSKI SISTEMI D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  4. BAISCH DRUCKLUFTANLAGEN GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BAISCH DRUCKLUFTANLAGEN GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Компресори, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, и Компресори. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. MARTIN STELZER UND ANDRE SCHAUDT

    Германия

    Предприятието MARTIN STELZER UND ANDRE SCHAUDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Bitz, Германия.

  6. WEISS GMBH TECHNOLOGIE FÜR FAHR- UND HEBEBEWEGUNGEN

    Германия

    Предприятието WEISS GMBH TECHNOLOGIE FÜR FAHR- UND HEBEBEWEGUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  7. ANDREAS JÄGER

    Германия

    Предприятието ANDREAS JÄGER, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Maulbronn, Германия.

  8. HARANT STAPLER GMBH

    Германия

    Предприятието HARANT STAPLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  9. WOLFGANG FÖRSTER

    Германия

    Предприятието WOLFGANG FÖRSTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ubstadt-Weiher, Германия.

  10. SCHOELER FOERDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHOELER FOERDERTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини за чистене на пътищата

Брой резултати

94 Фирми

Категория