• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • мрамори

Резултати за

Мрамори

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. SMB MARBLE

    Германия

    Предприятието SMB MARBLE, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Улично осветление - промишлено и търговско, Мрамори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Улично осветление - промишлено и търговско. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  2. ERWE BILDHAUEREI MEISTERBETRIEB

    Германия

    Предприятието ERWE BILDHAUEREI MEISTERBETRIEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Надгробни паметници, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Мрамори, Надгробни паметници, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Herbolzheim, Германия.

  3. DR. P. PASHALIDIS

    Германия

    Предприятието DR. P. PASHALIDIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Надгробни паметници, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Мрамори, Надгробни паметници, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  4. KARL KÖRNER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието KARL KÖRNER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Мрамори, и Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH

    Германия

    Предприятието NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic, gardening, и garden laying-out. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH

    Германия

    Предприятието NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, stone paving stones, Patio paving stones, и Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  2. HOLZÄPFEL & HILLE E.K.

    Германия

    Предприятието HOLZÄPFEL & HILLE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, Довършителни работи, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Altheim, Германия.

  3. BECK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието BECK GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  4. STEINWERK KÖSTNER GMBH

    Германия

    Предприятието STEINWERK KÖSTNER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. PETER BRAUN

    Германия

    Предприятието PETER BRAUN, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  1. GLÖCKLER BAUZENTRUM INH. MELANIE UHLEMAIR E.K.

    Германия

    Предприятието GLÖCKLER BAUZENTRUM INH. MELANIE UHLEMAIR E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Beimerstetten, Германия.

  2. TOP MINERAL GMBH

    Германия

    Предприятието TOP MINERAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Breisach, Германия.

  1. LORENZ HÄBERLE GMBH

    Германия

    Предприятието LORENZ HÄBERLE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  2. WILHELM BECK

    Германия

    Предприятието WILHELM BECK, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, Пластмаси - подови настилки, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Bärenthal, Германия.

  3. KORUTEC -SILICIUMCARBID, EDEL- UND NORMALKORUND

    Германия

    Предприятието KORUTEC -SILICIUMCARBID, EDEL- UND NORMALKORUND, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  4. HANDELSVERTRETUNG SCHÜTTERLE GMBH

    Германия

    Предприятието HANDELSVERTRETUNG SCHÜTTERLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Въжени линии, лифтове, влекове, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  5. HANSJÖRG SCHUMACHER

    Германия

    Предприятието HANSJÖRG SCHUMACHER, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Dunningen, Германия.

  6. CASA VERDE AMBIENTE

    Германия

    Предприятието CASA VERDE AMBIENTE, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Hohberg, Германия.

  7. ERWA WALK FLIESEN UND NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието ERWA WALK FLIESEN UND NATURSTEINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Sauldorf, Германия.

  8. GRES SPANIENFLIESEN GMBH

    Германия

    Предприятието GRES SPANIENFLIESEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. PELZ UND PARTNER NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието PELZ UND PARTNER NATURSTEINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

  2. DER BESONDERE GARTEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DER BESONDERE GARTEN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Achberg, Германия.

  3. EKS EUGEN KÜHL & SÖHNE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието EKS EUGEN KÜHL & SÖHNE GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  4. BVG BAUSTOFF-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT OHG

    Германия

    Предприятието BVG BAUSTOFF-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  5. MM TRADE NATURSTEIN GMBH

    Германия

    Предприятието MM TRADE NATURSTEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  6. WERNER HÄMMERLE GMBH

    Германия

    Предприятието WERNER HÄMMERLE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

  7. M.A.GRANITHANDEL INH. MARKO AKALOVIC

    Германия

    Предприятието M.A.GRANITHANDEL INH. MARKO AKALOVIC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  8. ROMANO CLASSICO GMBH

    Германия

    Предприятието ROMANO CLASSICO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  9. JOGERST STEINTECHNOLOGIE GMBH

    Германия

    Предприятието JOGERST STEINTECHNOLOGIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  10. MOOG BAUELEMENTE GMBH

    Германия

    Предприятието MOOG BAUELEMENTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hirschberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно