• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлени метачни машини

Резултати за

Промишлени метачни машини

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  2. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

  3. SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SECO TEXTILPFLEGETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  4. GE GONSER UND EHRMANN GMBH

    Германия

    Предприятието GE GONSER UND EHRMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Dußlingen, Германия.

  5. BETA GMBH

    Германия

    Предприятието BETA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Наем на промишлени съоръжения, Хлебопроизводство - машини и материали, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Наем на промишлени съоръжения, и Хлебопроизводство - машини и материали. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PERFEKT-CHEMIE-VERTRIEB-GMBH

    Германия

    Предприятието PERFEKT-CHEMIE-VERTRIEB-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Linkenheim-Hochstetten, Германия.

  2. BS BAUMASCHINEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието BS BAUMASCHINEN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Inzigkofen, Германия.

  3. MANNO BAUMASCHINEN E.K.

    Германия

    Предприятието MANNO BAUMASCHINEN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Строителна кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Schemmerhofen, Германия.

  4. BLITZFIX

    Германия

    Предприятието BLITZFIX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Промишлени смазки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.

  5. PROCESS TECHNOLOGIES GMBH

    Германия

    Предприятието PROCESS TECHNOLOGIES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Лека метална конструкция, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Обработващи машини за формоване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  1. ESCH FÜTTERUNGSTECHNIK

    Германия

    Предприятието ESCH FÜTTERUNGSTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  2. HEINRICH SALM KG

    Германия

    Предприятието HEINRICH SALM KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Наем на промишлени съоръжения, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. PT PROZESS-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PT PROZESS-TECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Внос-износ на обработващи машини, Промишлени пещи и огнища, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  2. PETER MARTIN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PETER MARTIN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Лека метална конструкция, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Обработващи машини за формоване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  3. KENNER GMBH

    Германия

    Предприятието KENNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Ръчни инструменти, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Ръчни инструменти, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  4. HKS LUBRICANTS GMBH

    Германия

    Предприятието HKS LUBRICANTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  5. AXEL KULIK FÖRDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието AXEL KULIK FÖRDERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Endingen, Германия.

  6. FBI INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Германия

    Предприятието FBI INDUSTRIEVERTRETUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Плазмено рязане - машини, panel finishing, Плазмено рязане - машини, и plates for laser cutting. Седалището му е в/ъв Heimsheim, Германия.

  7. SCHNELL STALLÜFTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHNELL STALLÜFTUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Наем на промишлени съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Kupferzell, Германия.

  8. ZEILFELDER MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието ZEILFELDER MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Обработващи машини за формоване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Küssaberg-Ettikon, Германия.

  1. CHIMCONNECT GMBH

    Германия

    Предприятието CHIMCONNECT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Преработка на водите - препарати, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. KTC GMBH

    Германия

    Предприятието KTC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  3. TRISTAR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TRISTAR GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски силози, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  4. HANS MARKUS

    Германия

    Предприятието HANS MARKUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Промишлени смазки, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  5. U-E-T GIANFRANCO GUALTIERI E.K.

    Германия

    Предприятието U-E-T GIANFRANCO GUALTIERI E.K., e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Наем на промишлени съоръжения, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Rheinstetten, Германия.

  6. ZEPPELIN BAUMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието ZEPPELIN BAUMASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  7. ERICH KOPP GMBH

    Германия

    Предприятието ERICH KOPP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителна кинкалерия, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  8. JOHANNES SCHNELL MASCHINENBAU

    Германия

    Предприятието JOHANNES SCHNELL MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Обработващи машини за формоване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  9. POLAR CHEMIE

    Германия

    Предприятието POLAR CHEMIE, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  10. WENKELER ANLAGEN

    Германия

    Предприятието WENKELER ANLAGEN, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Лека метална конструкция, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kirchberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Промишлени метачни машини

Брой резултати

52 Фирми

Категория