• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителни материали - машини и техника за индустрията

Резултати за

Строителни материали - машини и техника за индустрията

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ZIMMATEC E.K

    Германия

    Предприятието ZIMMATEC E.K, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  2. HEBEWERK GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието HEBEWERK GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Кранове и мостови кранове, Лека метална конструкция, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Кранове и мостови кранове. Седалището му е в/ъв Oberboihingen, Германия.

  3. SCHOELER FOERDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHOELER FOERDERTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  4. BML BAUMASCHINEN AG

    Германия

    Предприятието BML BAUMASCHINEN AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Санитарна тръбна арматура, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  5. BS BAUMASCHINEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието BS BAUMASCHINEN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Inzigkofen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHÖNKE ZUBEHÖR FÜR BAUMASCHINEN E.K.

    Германия

    Предприятието SCHÖNKE ZUBEHÖR FÜR BAUMASCHINEN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Glottertal, Германия.

  2. STEFAN SCHAAN

    Германия

    Предприятието STEFAN SCHAAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Riegel, Германия.

  3. MIETKRANSERVICE THOMAS MOOSMANN

    Германия

    Предприятието MIETKRANSERVICE THOMAS MOOSMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schlier, Германия.

  4. JOSEF SCHULTHEISS

    Германия

    Предприятието JOSEF SCHULTHEISS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  5. FST VERKEHRSSICHERUNGS- UND FUGENSCHNEIDESERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието FST VERKEHRSSICHERUNGS- UND FUGENSCHNEIDESERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. MLN GESELLSCHAFT FÜR HANDEL UND VERMIETUNG VON BAUGERÄTEN MBH

    Германия

    Предприятието MLN GESELLSCHAFT FÜR HANDEL UND VERMIETUNG VON BAUGERÄTEN MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Neuried, Германия.

  2. STEFAN JOVINO BAUMASCHINENTECHNIK INH. STEFAN JOVINO

    Германия

    Предприятието STEFAN JOVINO BAUMASCHINENTECHNIK INH. STEFAN JOVINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

  1. THOMAS LYONS

    Германия

    Предприятието THOMAS LYONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oedheim, Германия.

  2. GABELSTAPLER ZENTRUM NECKAR-ALB

    Германия

    Предприятието GABELSTAPLER ZENTRUM NECKAR-ALB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  3. HT VERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието HT VERTRIEB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. GERHARD WALLISCH

    Германия

    Предприятието GERHARD WALLISCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  5. TOYOTA MATERIAL HANDLING DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието TOYOTA MATERIAL HANDLING DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ötisheim, Германия.

  6. BAUSYSTEME ERGE 2000 GMBH

    Германия

    Предприятието BAUSYSTEME ERGE 2000 GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  7. PAVLOS JANNOULIS

    Германия

    Предприятието PAVLOS JANNOULIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. IMAK-VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието IMAK-VERTRIEBS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, и Пневматични инсталации. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  1. NIKLAUS BAUGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието NIKLAUS BAUGERÄTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  2. IST-SERVICE

    Германия

    Предприятието IST-SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. GABELSTAPLER FÖRDER GERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието GABELSTAPLER FÖRDER GERÄTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  4. TBG TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TBG TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. HB REINIGUNGSTECHNIK

    Германия

    Предприятието HB REINIGUNGSTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  6. HOFFMANN VERMIETUNGS U. VERWALTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието HOFFMANN VERMIETUNGS U. VERWALTUNGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  7. LÖWENBRAUEREI WASSERALFINGEN VERWALTUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието LÖWENBRAUEREI WASSERALFINGEN VERWALTUNGS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  8. KESSLER DRUCKLUFT

    Германия

    Предприятието KESSLER DRUCKLUFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Компресори, Бутални и винтови компресори, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Компресори, и Бутални и винтови компресори. Седалището му е в/ъв Neuenbürg, Германия.

  9. BMP BUSINESS-MANAGEMENT-PROVIDING DALHEIMER

    Германия

    Предприятието BMP BUSINESS-MANAGEMENT-PROVIDING DALHEIMER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Altlußheim, Германия.

  10. BUCHER GMBH

    Германия

    Предприятието BUCHER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Obrigheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Строителни материали - машини и техника за индустрията

Брой резултати

135 Фирми