• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • суровини за производство на картон

Резултати за

Суровини за производство на картон

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. KLAUS MAURER VERPACKUNGSMITTEL E.K. INH. OLAF PATRZEK

    Германия

    Предприятието KLAUS MAURER VERPACKUNGSMITTEL E.K. INH. OLAF PATRZEK, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Rosengarten, Германия.

  2. CEPA GMBH

    Германия

    Предприятието CEPA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартия - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия за печатарството, Хартия за амбалажната промишленост, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартия за печатарството, Хартия за амбалажната промишленост, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Bammental, Германия.

  3. POLSTER MARKETING & VERTRIEB HANS-ULRICH POLSTER

    Германия

    Предприятието POLSTER MARKETING & VERTRIEB HANS-ULRICH POLSTER, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Картон - производство, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  4. WALTER LOCKENVITZ

    Германия

    Предприятието WALTER LOCKENVITZ, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  5. BANDORAS GMBH

    Германия

    Предприятието BANDORAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KLAUS MARTIN CLIPBÄNDER GMBH

    Германия

    Предприятието KLAUS MARTIN CLIPBÄNDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Hohenfels, Германия.

  2. HEINZ WETZEL

    Германия

    Предприятието HEINZ WETZEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. SCHOKOLADE UND FORM, HANDELSAGENTUR BRUNO, INH. ROLF BRUNO

    Германия

    Предприятието SCHOKOLADE UND FORM, HANDELSAGENTUR BRUNO, INH. ROLF BRUNO, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Reute, Германия.

  4. CABRO R. BROERMANN E.K.

    Германия

    Предприятието CABRO R. BROERMANN E.K., e Производител, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ на хартия и картон, Хартия - производство, Картон - производство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Внос-износ на хартия и картон. Седалището му е в/ъв Adelsheim, Германия.

  5. EBERHARD LUFT

    Германия

    Предприятието EBERHARD LUFT, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  1. TIMEPACK GMBH

    Германия

    Предприятието TIMEPACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Korb, Германия.

  2. KVC HEIKE AUCHTER-KALLIES

    Германия

    Предприятието KVC HEIKE AUCHTER-KALLIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Brackenheim, Германия.

  1. RITZ VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието RITZ VERPACKUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  2. ILO

    Германия

    Предприятието ILO, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  3. PAPETERIA VERLAGS - UNTERNEHMERGESELLSCHAFT (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието PAPETERIA VERLAGS - UNTERNEHMERGESELLSCHAFT (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Хартия - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Schopfheim, Германия.

  4. ROBERT RIESTER

    Германия

    Предприятието ROBERT RIESTER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  5. PACKMA GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PACKMA GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офисно оборудване - машини и техника, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  6. TSI SCHREIBWAREN IMPORT GMBH & CO. TRADING KG

    Германия

    Предприятието TSI SCHREIBWAREN IMPORT GMBH & CO. TRADING KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хранeнe - внос-износ, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Reutlingen-Mittelstadt, Германия.

  7. MONTGLACE LTD.

    Германия

    Предприятието MONTGLACE LTD., e Производител, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. CORINNA WOLF VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието CORINNA WOLF VERPACKUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  1. BECHEM

    Германия

    Предприятието BECHEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Uhingen, Германия.

  2. GESCHENKVERSTECK.DE

    Германия

    Предприятието GESCHENKVERSTECK.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартия за подаръци, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Издания - различни изделия, Опаковки от хартия и картон, Хартия за подаръци, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Издания - различни изделия. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  3. GEHLEN VERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието GEHLEN VERPACKUNGEN GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. SCHUSTER KASSENROLLEN

    Германия

    Предприятието SCHUSTER KASSENROLLEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Касови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски касови апарати, Хартия - производство, Хартия за печатарството, Картон - производство, Търговски касови апарати, Хартия - производство, Хартия за печатарството, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  5. FASCINATION NATUR

    Германия

    Предприятието FASCINATION NATUR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебел за детски градини. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Прозорци, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  6. ANDREAS DIETZ

    Германия

    Предприятието ANDREAS DIETZ, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Eberbach, Германия.

  7. KIRSCH VERPACKUNGSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието KIRSCH VERPACKUNGSSYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  8. EL CID

    Германия

    Предприятието EL CID, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Хартия - производство, Картон - производство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Au, Германия.

  9. PRÄSENTVERPACKUNG24

    Германия

    Предприятието PRÄSENTVERPACKUNG24, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  10. BRASPACK GMBH

    Германия

    Предприятието BRASPACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно