• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хартия и картон - машини и техника за индустрията

Резултати за

Хартия и картон - машини и техника за индустрията

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. YAVAS MASCHINENHANDEL

    Германия

    Предприятието YAVAS MASCHINENHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. GÜNTER HÄFNER

    Германия

    Предприятието GÜNTER HÄFNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кутии, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Метални кутии, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Spiegelberg, Германия.

  3. MB BÄUERLE GMBH

    Германия

    Предприятието MB BÄUERLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Офисно оборудване - машини и техника, и Копиране на документи - офисна техника. Седалището му е в/ъв St. Georgen, Германия.

  4. VOGT PAPIERTECHNIK

    Германия

    Предприятието VOGT PAPIERTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

  5. REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR

    Германия

    Предприятието REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Печатарски преси, Фасониране и подвързване - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Печатарски преси, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ST. MASLANKOWSKI & SOHN KG

    Германия

    Предприятието ST. MASLANKOWSKI & SOHN KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. RAYPACK KG

    Германия

    Предприятието RAYPACK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Наем на промишлени съоръжения, Спояване на пластмаси - машини, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. AMP ARTS & GIFT CRAFTS

    Германия

    Предприятието AMP ARTS & GIFT CRAFTS, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Дребни изделия на кожената галантерия, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Дребни изделия на кожената галантерия. Седалището му е в/ъв Muggensturm, Германия.

  4. ETITECH GMBH

    Германия

    Предприятието ETITECH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Етикети - хартиени канцеларски изделия, Офисно оборудване - машини и техника, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Етикети - хартиени канцеларски изделия. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  5. SCHMUCKAFFAIR ILLJA LÖFFEL

    Германия

    Предприятието SCHMUCKAFFAIR ILLJA LÖFFEL, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  1. ILO

    Германия

    Предприятието ILO, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  2. GEIGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEIGER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  1. BIRKEL PAPIERE JÖRG BIRKEL

    Германия

    Предприятието BIRKEL PAPIERE JÖRG BIRKEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  2. OR-PRESS

    Германия

    Предприятието OR-PRESS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Опаковки от хартия и картон, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  3. BANDORAS GMBH

    Германия

    Предприятието BANDORAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  4. ELKE OPPEK GMBH

    Германия

    Предприятието ELKE OPPEK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Копиране на документи - офисна техника, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Schwieberdingen, Германия.

  5. MST-SWATOCH E.K.

    Германия

    Предприятието MST-SWATOCH E.K., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  6. PACKMA GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PACKMA GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офисно оборудване - машини и техника, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  7. CABRO R. BROERMANN E.K.

    Германия

    Предприятието CABRO R. BROERMANN E.K., e Производител, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Внос-износ на хартия и картон, Хартия - производство, Картон - производство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Внос-износ на хартия и картон. Седалището му е в/ъв Adelsheim, Германия.

Филтри

Резултати за

Хартия и картон - машини и техника за индустрията

Брой резултати

19 Фирми