• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • a wood

Резултати за

A wood

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. WOOD IQ GMBH

    Германия

    Предприятието WOOD IQ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

  2. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Германия

    Предприятието B&H BESCHLAGTECHNIK OHG, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Брави, резета и ключове, Суров дървен материал, Домашни врати, Строителна кинкалерия, Брави, резета и ключове, Суров дървен материал, и Домашни врати. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  3. HOLZVERMITTLUNG RUFF GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZVERMITTLUNG RUFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, Внос-износ - дърво, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каменотрошачки и мелачки. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, shearing machines, wood mills, и machines and equipment for granulating and grinding rubber. Седалището му е в/ъв Zuzenhausen, Германия.

  5. ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен талаш и стърготини, wood joining, Дървен талаш и стърготини, Civil engineering, и plant engineering. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STIEGELE BÜRO & OBJEKT GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието STIEGELE BÜRO & OBJEKT GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървени изделия за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. MONTALBANO & DITTON GMBH

    Германия

    Предприятието MONTALBANO & DITTON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Lauchringen, Германия.

  3. FENSTERBAU SICHLER GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието FENSTERBAU SICHLER GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  4. TOB PRODUKT T. ERZ GMBH

    Германия

    Предприятието TOB PRODUKT T. ERZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Дървени конструкции, Прозорци, Кепенци, Паркети, Дървени конструкции, Прозорци, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  5. FRANCIS MUNCH

    Германия

    Предприятието FRANCIS MUNCH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Санитария - артикули, Вода - добив и снабдяване, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Санитария - артикули. Седалището му е в/ъв Karlsruhe-Durlach, Германия.

  1. JERGER NATURSTEINE GMBH

    Германия

    Предприятието JERGER NATURSTEINE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Rosenfeld, Германия.

  2. TG-PALETTEN SCHNEIDER

    Германия

    Предприятието TG-PALETTEN SCHNEIDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Палети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Палети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. KOPP-MONTAGE GMBH

    Германия

    Предприятието KOPP-MONTAGE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Hemmingen, Германия.

  2. ARNOLD GROUP

    Германия

    Предприятието ARNOLD GROUP, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  3. HEIDI OBERT HOLZHANDLUNG

    Германия

    Предприятието HEIDI OBERT HOLZHANDLUNG, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Oberwolfach, Германия.

  4. ALUMINIUM-FENSTERLÄDEN WENNESHEIMER INHABER JAN WENNESHEIMER

    Германия

    Предприятието ALUMINIUM-FENSTERLÄDEN WENNESHEIMER INHABER JAN WENNESHEIMER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Дървени конструкции, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Дървени конструкции, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  5. HEINZ ELECTRONICS E.K.

    Германия

    Предприятието HEINZ ELECTRONICS E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Изделия от бетон и строителни брикети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  6. P. LELEU FURNIER GMBH

    Германия

    Предприятието P. LELEU FURNIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Kuppenheim, Германия.

  7. INPACK VCI PACKAGING GDBR

    Германия

    Предприятието INPACK VCI PACKAGING GDBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Антикорозия - химически препарати, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Довършителни работи, Антикорозия - химически препарати, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  8. KUPFERSCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието KUPFERSCHMID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Dürbheim, Германия.

  1. BINKELE GMBH

    Германия

    Предприятието BINKELE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Gemmingen, Германия.

  2. BEIDECK FARBEN

    Германия

    Предприятието BEIDECK FARBEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. JAHN FURNIERE

    Германия

    Предприятието JAHN FURNIERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Altlußheim, Германия.

  4. GEHLEN VERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието GEHLEN VERPACKUNGEN GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. TOP MINERAL GMBH

    Германия

    Предприятието TOP MINERAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  6. FARBENHANDLUNG GEIGER

    Германия

    Предприятието FARBENHANDLUNG GEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  7. HAMBURGER GMBH

    Германия

    Предприятието HAMBURGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. FLIESEN VONTHRON GMBH

    Германия

    Предприятието FLIESEN VONTHRON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Auggen, Германия.

  9. BAUBEDARF ENGLER BAUKRANSERVICE

    Германия

    Предприятието BAUBEDARF ENGLER BAUKRANSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пътен транспорт, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  10. ARMBRUSTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието ARMBRUSTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно