• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • bosch

Резултати за

Bosch

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. WILFRIED BOSCH

    Германия

    Предприятието WILFRIED BOSCH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  2. BOSCH THERMOTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BOSCH THERMOTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Вода - добив и снабдяване, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  3. PROF. BOSCH & CIE. AG

    Германия

    Предприятието PROF. BOSCH & CIE. AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Комуникация, Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Schwieberdingen, Германия.