• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • building machinery and equipment

Резултати за

Building machinery and equipment

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ZIMMATEC E.K

    Германия

    Предприятието ZIMMATEC E.K, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  2. LOTHAR HANSER

    Германия

    Предприятието LOTHAR HANSER, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Pfaffenweiler, Германия.

  3. NIKLAUS BAUGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието NIKLAUS BAUGERÄTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  4. WHB WALTER HACK

    Германия

    Предприятието WHB WALTER HACK, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hemsbach, Германия.

  5. FLACH BAUMASCHINEN

    Германия

    Предприятието FLACH BAUMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Steinach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TBG TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TBG TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. REINHOLD MÜLLER MASCHINEN + TECHNIK

    Германия

    Предприятието REINHOLD MÜLLER MASCHINEN + TECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  3. BOROX INTERNATIONAL AB

    Германия

    Предприятието BOROX INTERNATIONAL AB, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Gäufelden, Германия.

  4. HT VERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието HT VERTRIEB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  5. JÖRG SCHMAUDER

    Германия

    Предприятието JÖRG SCHMAUDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  1. SCHÖNKE ZUBEHÖR FÜR BAUMASCHINEN E.K.

    Германия

    Предприятието SCHÖNKE ZUBEHÖR FÜR BAUMASCHINEN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Glottertal, Германия.

  2. WEISS GMBH TECHNOLOGIE FÜR FAHR- UND HEBEBEWEGUNGEN

    Германия

    Предприятието WEISS GMBH TECHNOLOGIE FÜR FAHR- UND HEBEBEWEGUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  1. KRAN-SERVICE HÄGELE GMBH

    Германия

    Предприятието KRAN-SERVICE HÄGELE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oberboihingen, Германия.

  2. HERBSTRITT GMBH

    Германия

    Предприятието HERBSTRITT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  3. STAPLERSERVICE HÄUSSERMANN

    Германия

    Предприятието STAPLERSERVICE HÄUSSERMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Obersulm, Германия.

  4. AUTOMIR GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието AUTOMIR GERMANY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Металически амбалажи и търговски опаковки, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. ARBAU BAUMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието ARBAU BAUMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Güglingen, Германия.

  6. PAVLOS JANNOULIS

    Германия

    Предприятието PAVLOS JANNOULIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. TECO ANLAGENVERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието TECO ANLAGENVERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waldstetten, Германия.

  8. UF GABELSTAPLER GMBH

    Германия

    Предприятието UF GABELSTAPLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  1. ARNO ROTH

    Германия

    Предприятието ARNO ROTH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  2. RENTFAIR

    Германия

    Предприятието RENTFAIR, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. PEWAK INDUSTRIEANLAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието PEWAK INDUSTRIEANLAGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Машини и техника за строителство на пътища, Строителни обекти - оборудване, Наем на промишлени съоръжения, Строителни машини, Машини и техника за строителство на пътища, Строителни обекти - оборудване, и Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Herbrechtingen, Германия.

  4. MIETPARK GUSHURST GMBH

    Германия

    Предприятието MIETPARK GUSHURST GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  5. IST-SERVICE

    Германия

    Предприятието IST-SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. F.A.S. KRANTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието F.A.S. KRANTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. IMAK-VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието IMAK-VERTRIEBS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, и Пневматични инсталации. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  8. MICHAEL SCHÄFER

    Германия

    Предприятието MICHAEL SCHÄFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Hohberg, Германия.

  9. UHLE + STURM GMBH

    Германия

    Предприятието UHLE + STURM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Пластмаси - опаковки, Груб строеж, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Пластмаси - опаковки, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Künzelsau, Германия.

  10. BAUFELD HAND.WERK.ZEUG B. KULICKE E.K.

    Германия

    Предприятието BAUFELD HAND.WERK.ZEUG B. KULICKE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Massenbachhausen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Building machinery and equipment

Брой резултати

135 Фирми