• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cake

Резултати за

Cake

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Германия

    Verified by europages badge

    GRANOSA AG is a family-run, family-owned company and a hundred per cent subsidiary of Caleb AG. From all over the world, we provide agricultural goods of all sorts for food and feed manufacturers. Whether you are looking for conventional or organic raw materials, our experienced retailers and specialists will make sure that you receive an attractive and up-to-date offer and that this offer is executed seamlessly. This is how we have worked to establish for ourselves a leading position on the Swiss market.

  2. STERNENBÄCK GMBH

    Германия

    Предприятието STERNENBÄCK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Hechingen, Германия.

  3. SCHNEIDER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHNEIDER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на paper rolls, thermosensitive paper, silicone oven mats, и taping. Седалището му е в/ъв Albershausen, Германия.

  4. JOHANNES SICK E.K.

    Германия

    Предприятието JOHANNES SICK E.K., e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  5. AVC GMBH

    Германия

    Предприятието AVC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Готови ястия и деликатеси, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH

    Германия

    Предприятието VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. BELGISCHES WAFFELHAUS

    Германия

    Предприятието BELGISCHES WAFFELHAUS, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Бисквити и дребни сладки, Какао и шоколад, Захарни изделия без шоколад, Сладкарски изделия, Бисквити и дребни сладки, Какао и шоколад, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

  3. B&K MARCO FRIEDRICH

    Германия

    Предприятието B&K MARCO FRIEDRICH, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Захар, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, Захарни изделия без шоколад, Захар, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  4. FLAMMENKUCHENBÄCKEREI PLATZ GMBH

    Германия

    Предприятието FLAMMENKUCHENBÄCKEREI PLATZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Berghaupten, Германия.

  5. FÖLL FROST GMBH

    Германия

    Предприятието FÖLL FROST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Sulzbach-Laufen, Германия.

  1. BÄKO SÜDBADEN EG

    Германия

    Предприятието BÄKO SÜDBADEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. ORIGINAL FOOD GMBH

    Германия

    Предприятието ORIGINAL FOOD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Чайове, Хляб и сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, Чайове, Хляб и сладкарски изделия, Захар, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  1. KLETT SCHOKOLADE GMBH U. CO. KG

    Германия

    Предприятието KLETT SCHOKOLADE GMBH U. CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, Какао и шоколад, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Nehren, Германия.

  2. BÄKO REGION STUTTGART E.G.

    Германия

    Предприятието BÄKO REGION STUTTGART E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Макаронени изделия, Готови ястия и деликатеси, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Макаронени изделия, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. PHILIPP GASSNER

    Германия

    Предприятието PHILIPP GASSNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Захар, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, Захарни изделия без шоколад, Захар, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Stockach, Германия.

  4. ONLINE IDEEN GMBH

    Германия

    Предприятието ONLINE IDEEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захарни изделия без шоколад, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Waibstadt, Германия.

  5. BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Neuried, Германия.

  6. PANDA GMBH

    Германия

    Предприятието PANDA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Хляб и сладкарски изделия, Сладкиши - полуготови, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкиши - полуготови. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  7. ANTON HEINE GMBH

    Германия

    Предприятието ANTON HEINE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични сладкарски изделия, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

  8. BÄKO MITTELBADEN EG

    Германия

    Предприятието BÄKO MITTELBADEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. BACKWAREN SCHNEIDERS

    Германия

    Предприятието BACKWAREN SCHNEIDERS, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Kappelrodeck, Германия.

  2. HIESTAND & SUHR HANDELS- UND LOGISTIK GMBH

    Германия

    Предприятието HIESTAND & SUHR HANDELS- UND LOGISTIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, bakery products, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Freiburg I. Br., Германия.

  3. WILLY HAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието WILLY HAGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, Подправки, Хляб и сладкарски изделия, Какао и шоколад, Подправки, и Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. KLAUS RIEGER BÄCKEREI - KONDITOREI E. K.

    Германия

    Предприятието KLAUS RIEGER BÄCKEREI - KONDITOREI E. K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  5. BÄCKEREI & KONDITOREI ROTHERMEL GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI & KONDITOREI ROTHERMEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Östringen, Германия.

  6. RICHARD AISENBREY INH. WERNER AICHINGER

    Германия