• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • computer systems

Резултати за

Computer systems

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ADONTEC COMPUTER SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието ADONTEC COMPUTER SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Консултантски услуги в областта на управлението, Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв Maulbronn, Германия.

  2. CES VERLAG COMPUTER EDUCATION SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието CES VERLAG COMPUTER EDUCATION SYSTEMS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели за преподавателската дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Общи издания, Информатика - софтуер, Радари и радионавигация, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Общи издания. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. OPTI SYSTEMS COMPUTER GMBH

    Германия

    Предприятието OPTI SYSTEMS COMPUTER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.