• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • construction industry

Резултати за

Construction industry

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. RENZ HANDEL & LOGISTIK GMBH

    Германия

    Предприятието RENZ HANDEL & LOGISTIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Althengstett, Германия.

  2. GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA

    Германия

    Предприятието GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Хидроизолационни добавки към строителните материали, anti-slip mats, и Хидроизолационни добавки към строителните материали. Седалището му е в/ъв Aalen-Ebnat, Германия.

  3. LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални хангари - желязо и стомана, Метални мостове, Метални контейнери, Строителни подслони и навеси, Метални хангари - желязо и стомана, Метални мостове, Метални контейнери, и Строителни подслони и навеси. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. METALLBAU BÄCHLE GMBH

    Германия

    Предприятието METALLBAU BÄCHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Котелно производство, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Котелно производство. Седалището му е в/ъв Lauchringen, Германия.

  5. ABL SYSTEM GMBH

    Германия

    Предприятието ABL SYSTEM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Складиране - техника и системи, Домашни мебели, Маси и столове, Лека метална конструкция, Складиране - техника и системи, Домашни мебели, и Маси и столове. Седалището му е в/ъв Schönaich, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GAUKLER + HERDRICH GMBH

    Германия

    Предприятието GAUKLER + HERDRICH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Брави, резета и ключове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Брави, резета и ключове. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  2. PLANR INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR FÖRDERTECHNIK

    Германия

    Предприятието PLANR INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR FÖRDERTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Въжени линии, лифтове, влекове, Строителни обекти - оборудване, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

  3. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  4. SCHERZINGER LANDTECHNIK INH. THOMAS SCHERZINGER

    Германия

    Предприятието SCHERZINGER LANDTECHNIK INH. THOMAS SCHERZINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Bräunlingen, Германия.

  5. MÜLLER & REISS GDBR

    Германия

    Предприятието MÜLLER & REISS GDBR, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Железария, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Железария. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. SOFI PERFECT GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието SOFI PERFECT GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Лека метална конструкция, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. BS BAUMASCHINEN-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието BS BAUMASCHINEN-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Inzigkofen, Германия.

  1. VERLAG MANIAS GMBH

    Германия

    Предприятието VERLAG MANIAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. ERICH KOPP GMBH

    Германия

    Предприятието ERICH KOPP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителна кинкалерия, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  3. DELTA GMBH

    Германия

    Предприятието DELTA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  4. AXEL KULIK FÖRDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието AXEL KULIK FÖRDERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Обработващи машини за формоване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Endingen, Германия.

  5. BLUM GMBH

    Германия

    Предприятието BLUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Кепенци, Лека метална конструкция, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

  6. KIRCHMAIER METALLZAUNTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KIRCHMAIER METALLZAUNTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  7. BUBENDORFF GMBH

    Германия

    Предприятието BUBENDORFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

  8. JOSEF NIEDERMEIER

    Германия

    Предприятието JOSEF NIEDERMEIER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  1. MBS MASCHINENBAU SÖRGEL

    Германия

    Предприятието MBS MASCHINENBAU SÖRGEL, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Обработващи машини за формоване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Neukirch, Германия.

  2. SCHORNER STAHLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието SCHORNER STAHLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Hambrücken, Германия.

  3. SIEGFRIED DÄSCHLE

    Германия

    Предприятието SIEGFRIED DÄSCHLE, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Паркети, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  4. KAISER METALLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KAISER METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Прозорци, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  5. GO4GLASS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието GO4GLASS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. ESCH FÜTTERUNGSTECHNIK

    Германия

    Предприятието ESCH FÜTTERUNGSTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Лека метална конструкция, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  7. KFZ – DIENSTLEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието KFZ – DIENSTLEITUNGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  8. KÜNKEL-WAGNER STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието KÜNKEL-WAGNER STAHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Dürbheim, Германия.

  9. MEYLE TORE TÜREN ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MEYLE TORE TÜREN ANTRIEBSTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Брави, резета и ключове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Лека метална конструкция, Брави, резета и ключове, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  10. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Construction industry

Брой резултати

366 Фирми