• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • dressed

Резултати за

Dressed

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Болнично мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Санитария - артикули за инвалиди, Медицинска рентгенология - уреди и инструменти, Електрокардиографи, Бинтове и превръзки, Санитария - артикули за инвалиди, Медицинска рентгенология - уреди и инструменти, Електрокардиографи, и Бинтове и превръзки. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  2. RODDAY WUNDMANAGEMENT E.K.

    Германия

    Предприятието RODDAY WUNDMANAGEMENT E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Бинтове и превръзки, Информатика - софтуер, Фармацевтични изделия, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Бинтове и превръзки, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Vörstetten, Германия.

  3. DOCCHECK MEDIZINBEDARF UND LOGISTIK GMBH

    Германия

    Предприятието DOCCHECK MEDIZINBEDARF UND LOGISTIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Бинтове и превръзки, и Бинтове и превръзки. Седалището му е в/ъв Weil Im Schönbuch, Германия.

  4. PFÄNDER MEDIZINTECHNIK GMBH VERTR./SERVICE MEDIZINTECHN. PRODUKTE, MÖBELHANDEL SCHAFFHAUSER STR. 12-

    Германия

  5. CARL KIEFER KG

    Германия