• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ferrous metals

Резултати за

Ferrous metals

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гъвкави тръби от цветни метали. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  2. MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

  3. VIPTECH GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието VIPTECH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дюзи от черни метали. Седалището му е в/ъв Großbettlingen, Германия.

  4. KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието KAUFMANN DRAHTWAREN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Седалището му е в/ъв Oberndorf-Bochingen, Германия.

  5. OTTO ROTH GMBH & CO KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието OTTO ROTH GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Съединители за тръбни системи от черни метали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TITANIUM GATEWAY

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието TITANIUM GATEWAY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  2. SH-BLANKSTAHL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SH-BLANKSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  3. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG STUTTGART

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PERI GMBH | NIEDERLASSUNG STUTTGART, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облицоване от цветни метали. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  4. SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Съединители за тръбни системи от черни метали. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  5. FERD. HAECKER KG METALLGROSSHANDLUNG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието FERD. HAECKER KG METALLGROSSHANDLUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. GEIER-METALL- UND STAHLHANDEL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието GEIER-METALL- UND STAHLHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. JS AUPPERLE GMBH

    Германия

    Предприятието JS AUPPERLE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гъвкави тръби от цветни метали. Седалището му е в/ъв Zell, Германия.

  1. MAAS PROFILE GMBH

    Германия

    Предприятието MAAS PROFILE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Ilshofen, Германия.

  2. SCHOCK GROUP

    Германия

    Предприятието SCHOCK GROUP, e Multi-Category, и работи в сферата на Релси от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на special profiles, Metal processing, mould building, и tool manufacturing. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  3. ASS STAHLSERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието ASS STAHLSERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  4. MAKA INDUSTRIE-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MAKA INDUSTRIE-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дюзи от черни метали. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. GABO STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието GABO STAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  6. PERI GMBH | VERTRIEBSBÜRO OFFENBURG

    Германия

    Предприятието PERI GMBH | VERTRIEBSBÜRO OFFENBURG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облицоване от цветни метали. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  7. RAINER WUTSCH PLANUNG+TECHNIK

    Германия

    Предприятието RAINER WUTSCH PLANUNG+TECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Elztal, Германия.

  8. LAGRA SYSTEMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието LAGRA SYSTEMTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гъвкави тръби от цветни метали. Седалището му е в/ъв Nußloch, Германия.

  1. METALL-SERVICE BERLI GMBH

    Германия

    Предприятието METALL-SERVICE BERLI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  2. DRAHT MAYR GMBH

    Германия

    Предприятието DRAHT MAYR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal gates. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  3. WEINMANN AACH AG

    Германия

    Предприятието WEINMANN AACH AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инструментални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium sheets, Bright steel, Metals, heavy - non-ferrous, и Wire items. Седалището му е в/ъв Dornstetten, Германия.

  4. TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Валцована ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на steel sheet, cold rolled sheets, galvanized sheet metal, и hot-rolled sheet metal. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  5. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от неръждаема стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, Stainless steel wires, precision steel pipes, steel tubes, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Emmingen-Liptingen, Германия.

  6. GRILLROST.COM

    Германия

    Предприятието GRILLROST.COM, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Жици и кабели от черни метали, Жици и кабели от цветни метали, Мрежи, решетки и телени мрежи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Жици и кабели от черни метали, Жици и кабели от цветни метали, и Мрежи, решетки и телени мрежи. Седалището му е в/ъв Ehingen (donau), Германия.

  7. RSG ROHRBAU-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието RSG ROHRBAU-SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Закрепване - материал, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Тръби от черни метали, Закрепване - материал, Производство на болтове, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Eggenstein-Leopoldshafen, Германия.

  8. FASSOTEC M. IORDANIDI

    Германия

    Предприятието FASSOTEC M. IORDANIDI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Профили и прътове от черни метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Schutterwald, Германия.

  9. GKE-EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието GKE-EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, Производство на болтове, Специални стомани, Тръби от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  10. HERZOG EISENFORM GMBH

    Германия

    Предприятието HERZOG EISENFORM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Профили и прътове от черни метали, Строителство на промишлени сгради, Стомани, Стомани и метали - формоване и нарязване, Профили и прътове от черни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Krauchenwies, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно