• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • furnished

Резултати за

Furnished

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. CILING DECKEN UND LICHT GMBH

    Германия

    Предприятието CILING DECKEN UND LICHT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Тавани - модулни обшивки, Тавани - модулни обшивки, production of furnishings, и luminous decorations. Седалището му е в/ъв Oftersheim, Германия.

  2. MEDICAL INDEX GMBH

    Германия

    Предприятието MEDICAL INDEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Болнично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  3. KESSLER & SÖHNE WÜRTTEMBERGISCHES EISENWERK GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието KESSLER & SÖHNE WÜRTTEMBERGISCHES EISENWERK GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Автоматично затварящи се шкафове. Освен това развива дейност и в сферата на Болнично мебелно обзавеждане, Мебелировка за ателиета, Съблекални - инсталации и съоръжения, Медицинска рентгенология - уреди и инструменти, Болнично мебелно обзавеждане, Мебелировка за ателиета, Съблекални - инсталации и съоръжения, и Медицинска рентгенология - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND

    Германия

    Предприятието QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND, e Multi-Category, и работи в сферата на Пера, пух и други пълнежи. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Cushion covers, seat cushions, и coordinated furnishings. Седалището му е в/ъв Grünsfeld, Германия.

  5. WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Болнично мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Санитария - артикули за инвалиди, Медицинска рентгенология - уреди и инструменти, Електрокардиографи, Бинтове и превръзки, Санитария - артикули за инвалиди, Медицинска рентгенология - уреди и инструменти, Електрокардиографи, и Бинтове и превръзки. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KIRCHNER DESIGNBESCHLÄGE

    Германия

    Предприятието KIRCHNER DESIGNBESCHLÄGE, e Multi-Category, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелна кинкалерия, Мебелна кинкалерия, furniture handles, и furniture knobs. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. STIEGELE BÜRO & OBJEKT GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието STIEGELE BÜRO & OBJEKT GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървени изделия за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. HOCK MEDIZINISCHE POLSTER INH. SLADAN MARTINOVIC

    Германия

    Предприятието HOCK MEDIZINISCHE POLSTER INH. SLADAN MARTINOVIC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Болнично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

  4. BARTHEL TEXTIL + SONDERPOSTEN

    Германия

    Предприятието BARTHEL TEXTIL + SONDERPOSTEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

  5. STABILO SANITAER

    Германия

    Предприятието STABILO SANITAER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на complementary bathroom furnishings, plumbing and bathroom fixtures, hydrothermosanitary articles, и Plumbing fixtures and accessories. Седалището му е в/ъв Steinheim Am Albuch, Германия.

  1. BAUER RAUMAUSSTATTUNGS HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER RAUMAUSSTATTUNGS HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  1. DIE OPTIMALE KÜCHE GMBH

    Германия

    Предприятието DIE OPTIMALE KÜCHE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. F.R. JESCH

    Германия

    Предприятието F.R. JESCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  3. ELEKTRO-GROSSHANDELSHAUS GÜNTHER RÜSSEL GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTRO-GROSSHANDELSHAUS GÜNTHER RÜSSEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. FILZTUCH-FÜRSTNER

    Германия

    Предприятието FILZTUCH-FÜRSTNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  5. PM - MAUCERI GMBH

    Германия

    Предприятието PM - MAUCERI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ötigheim, Германия.

  6. PRESTIGIOUS TEXTILE LTD.

    Германия

    Предприятието PRESTIGIOUS TEXTILE LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за конфекция, Нетъкани платове, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тъкани за конфекция, Нетъкани платове, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  7. UNSELD GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието UNSELD GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - компоненти и части, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електричество - компоненти и части. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  8. SUEDOECONOMIC RICHARD GOOS GMBH

    Германия

    Предприятието SUEDOECONOMIC RICHARD GOOS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  1. AFSHARI ORIENTTEPPICHE LINDA MUTTERER

    Германия

    Предприятието AFSHARI ORIENTTEPPICHE LINDA MUTTERER, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Тапицерии, Килими и мокети, Ориенталски килими, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тапицерии, Килими и мокети, и Ориенталски килими. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  2. KÜCHE & DESIGN

    Германия

    Предприятието KÜCHE & DESIGN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  3. STOGATEX TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието STOGATEX TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци, Кепенци, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Прозорци, Кепенци, Тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. KNOPF-BUDKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KNOPF-BUDKE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Дамски дрехи, Аксесоари за облекло, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Дамски дрехи, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  5. HARALD SCHNEIDER

    Германия

    Предприятието HARALD SCHNEIDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Кухни - мебелно обзавеждане, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  6. MEINE KÜCHE GMBH

    Германия

    Предприятието MEINE KÜCHE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Wernau, Германия.

  7. ASIATIKA GROSSHANDEL, INH. THOMAS FOTH

    Германия

    Предприятието ASIATIKA GROSSHANDEL, INH. THOMAS FOTH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тапицерии, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. STEFAN ERLEMANN

    Германия

    Предприятието STEFAN ERLEMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв March, Германия.

  9. NORDSÜD ORIENTTEPPICHE-KOLONIALMÖBEL IMPORT GMBH

    Германия

    Предприятието NORDSÜD ORIENTTEPPICHE-KOLONIALMÖBEL IMPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Тапицерии, Килими и мокети, Ориенталски килими, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тапицерии, Килими и мокети, и Ориенталски килими. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  10. WEISSENBERGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WEISSENBERGER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Laufenburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно