• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • greenhouse plants

Резултати за

Greenhouse plants

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. BLUMEN-BERRET GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN-BERRET GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  2. BLUMEN - SCHMIDT GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN - SCHMIDT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

  3. DÖTTERER PFLANZEN GMBH

    Германия

    Предприятието DÖTTERER PFLANZEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Цъфтящи растения, Зелени растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  4. HEIDELBERGER SAND UND KIES GMBH

    Германия

    Предприятието HEIDELBERGER SAND UND KIES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. CHRISTIAN BOSSE JUNGPFLANZEN GARTENBAUBEDARF E.K.

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN BOSSE JUNGPFLANZEN GARTENBAUBEDARF E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Wiernsheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAUSTOFFE JÄCKLE + FLAIG GMBH

    Германия

    Предприятието BAUSTOFFE JÄCKLE + FLAIG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Niedereschach, Германия.

  2. ROLAND BOPP

    Германия

    Предприятието ROLAND BOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Mudau, Германия.

  3. DER HOLZMANN

    Германия

    Предприятието DER HOLZMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Tiefenbronn, Германия.

  4. RING GARTEN-UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието RING GARTEN-UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Тавани, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Тавани. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  5. SANTA VERLAG GMBH

    Германия

    Предприятието SANTA VERLAG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, Разсадници и лесовъдство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  1. HELMUT SCHOCK

    Германия

    Предприятието HELMUT SCHOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

  2. BOTT BEGRÜNUNGSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието BOTT BEGRÜNUNGSSYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  1. MONTEX DÜNGEMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието MONTEX DÜNGEMITTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Храна за животновъдството, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Empfingen, Германия.

  2. ZG RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието ZG RAIFFEISEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  3. S&S GMBH

    Германия

    Предприятието S&S GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. SYBILLE ZANOLL

    Германия

    Предприятието SYBILLE ZANOLL, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Blaustein, Германия.

  5. BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM

    Германия

    Предприятието BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  6. MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Mauer, Германия.

  7. SAMENHAUS MÜLLER

    Германия

    Предприятието SAMENHAUS MÜLLER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  8. SCHMIEDEEISEN CENTER WALSER

    Германия

    Предприятието SCHMIEDEEISEN CENTER WALSER, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Градински мебели и украса, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Schwendi, Германия.

  1. WAHLERREBEN GBR

    Германия

    Предприятието WAHLERREBEN GBR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Плодове, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  2. KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH

    Германия

    Предприятието KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. HORNSTEIN FREIHERRLICH VON HORNSTEINSCHE VERWALTUNG

    Германия

    Предприятието HORNSTEIN FREIHERRLICH VON HORNSTEINSCHE VERWALTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Binningen, Германия.

  4. SVENSKAV VERTRIEB UND VERSAND GMBH

    Германия

    Предприятието SVENSKAV VERTRIEB UND VERSAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Празници - принадлежности и украса, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Празници - принадлежности и украса. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  5. LINK SUBSTRAT PRODUKTION UND HANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието LINK SUBSTRAT PRODUKTION UND HANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  6. MANFRED SEIDEL

    Германия

    Предприятието MANFRED SEIDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни керамични изделия, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rot, Германия.

  7. GRASHOBBER KG

    Германия

    Предприятието GRASHOBBER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  8. FLORA-SETA GMBH

    Германия

    Предприятието FLORA-SETA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  9. ROSEMARIE SCHULZ GMBH

    Германия

    Предприятието ROSEMARIE SCHULZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  10. PETER JAECK

    Германия

    Предприятието PETER JAECK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Staufen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно