• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • greenhouses

Резултати за

Greenhouses

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. HEIDELBERGER SAND UND KIES GMBH

    Германия

    Предприятието HEIDELBERGER SAND UND KIES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. CHRISTIAN BOSSE JUNGPFLANZEN GARTENBAUBEDARF E.K.

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN BOSSE JUNGPFLANZEN GARTENBAUBEDARF E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Wiernsheim, Германия.

  3. BAUSTOFFE JÄCKLE + FLAIG GMBH

    Германия

    Предприятието BAUSTOFFE JÄCKLE + FLAIG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Niedereschach, Германия.

  4. BLUMEN-BERRET GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN-BERRET GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  5. ZG RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието ZG RAIFFEISEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN

    Германия

    Предприятието PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Lottstetten, Германия.

  2. BLUMEN UND GÄRTEN GERBER GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN UND GÄRTEN GERBER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Тавани, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Тавани. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  3. KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING

    Германия

    Предприятието KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Занаятчийско изкуство, Бамбук и тръстика - изделия, Разсадници и лесовъдство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Занаятчийско изкуство, и Бамбук и тръстика - изделия. Седалището му е в/ъв Alpirsbach, Германия.

  4. BOTT BEGRÜNUNGSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието BOTT BEGRÜNUNGSSYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  5. GOTEC E.K.

    Германия

    Предприятието GOTEC E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Стомани и метали - машинно обработване, Строителство на промишлени сгради, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Стомани и метали - машинно обработване, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  1. MONTEX DÜNGEMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието MONTEX DÜNGEMITTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Храна за животновъдството, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Empfingen, Германия.

  2. HORNSTEIN FREIHERRLICH VON HORNSTEINSCHE VERWALTUNG

    Германия

    Предприятието HORNSTEIN FREIHERRLICH VON HORNSTEINSCHE VERWALTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Binningen, Германия.

  1. MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  2. WILHELM RIEGER GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM RIEGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Разсадници и лесовъдство, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тъкачество - машини и техника, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  3. SCHMIEDEEISEN CENTER WALSER

    Германия

    Предприятието SCHMIEDEEISEN CENTER WALSER, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Градински мебели и украса, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Schwendi, Германия.

  4. HANSJÖRG SCHUMACHER

    Германия

    Предприятието HANSJÖRG SCHUMACHER, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Разсадници и лесовъдство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Dunningen, Германия.

  5. SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN

    Германия

    Предприятието SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  6. MURST WACHSWAREN E.K.

    Германия

    Предприятието MURST WACHSWAREN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Преработка на водите - препарати, Разсадници и лесовъдство, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Преработка на водите - препарати. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  7. KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH

    Германия

    Предприятието KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. GESCHENKBAND.COM

    Германия

    Предприятието GESCHENKBAND.COM, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Mainhardt, Германия.

  1. RING GARTEN-UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието RING GARTEN-UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Тавани, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Тавани. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  2. JOSEF SCHENK

    Германия

    Предприятието JOSEF SCHENK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Празници - принадлежности и украса, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Празници - принадлежности и украса. Седалището му е в/ъв Philippsburg, Германия.

  3. PETER JAECK

    Германия

    Предприятието PETER JAECK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Staufen, Германия.

  4. KLAUS GANTER KG

    Германия

    Предприятието KLAUS GANTER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Wyhl, Германия.

  5. RICHARD MESSERLE

    Германия

    Предприятието RICHARD MESSERLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Германия.

  6. HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN

    Германия

    Предприятието HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  7. S&S GMBH

    Германия

    Предприятието S&S GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. HELMUT SCHOCK

    Германия

    Предприятието HELMUT SCHOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

  9. BADISCHE TERRAZZO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието BADISCHE TERRAZZO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суровини за строителството, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Graben-Neudorf, Германия.

  10. MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Mauer, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно