• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • haas

Резултати за

Haas

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. HAAS WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието HAAS WERKZEUGMASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  2. HAAS & STARK GMBH

    Германия

    Предприятието HAAS & STARK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Сигнализация - системи и инсталации, Радари и радионавигация, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Сигнализация - системи и инсталации, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Korb, Германия.

  3. JUTTA HAAS UND KARL-HEINZ HAAS

    Германия

    Предприятието JUTTA HAAS UND KARL-HEINZ HAAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Пневматични - инсталации и инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Преносими механични инструменти, Пневматични - инсталации и инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Hausach, Германия.

  4. HAAS-BAUERNSCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието HAAS-BAUERNSCHMID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Свинско - пресни меса, Дреболии, Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Свинско - пресни меса, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  5. HAAS & MESSERSCHMIDT GMBH

    Германия

    Предприятието HAAS & MESSERSCHMIDT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели и рафтове за офиса, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мебели и рафтове за офиса, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.