• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • household maintenance products

Резултати за

Household maintenance products

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. FARBENHANDLUNG GEIGER

    Германия

    Предприятието FARBENHANDLUNG GEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  2. MEINGLAS LTD.

    Германия

    Предприятието MEINGLAS LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухо стъкло, Кристални съдове, Стъкло зо промишлеността, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухо стъкло, Кристални съдове, и Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. HEUPEL REINIGUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEUPEL REINIGUNGSTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Почистващи устройства под високо налягане, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Почистващи устройства под високо налягане, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  4. ALNOVA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието ALNOVA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. CHEMINOX GMBH

    Германия

    Предприятието CHEMINOX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Zaberfeld, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MICHAEL HELLWIG

    Германия

    Предприятието MICHAEL HELLWIG, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Нехранителни есенции и аромати, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Нехранителни есенции и аромати, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Dürmentingen, Германия.

  2. TÖPFERZENTRUM BLEZINGER TOMSU DONALD KUNSTHANDWERKS- & TOURISTIK GMBH

    Германия

    Предприятието TÖPFERZENTRUM BLEZINGER TOMSU DONALD KUNSTHANDWERKS- & TOURISTIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни грънчарски изделия, Декоративни керамични изделия, Кристални съдове, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Декоративни грънчарски изделия, Декоративни керамични изделия, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  3. THURAU GMBH

    Германия

    Предприятието THURAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Lauchringen, Германия.

  4. CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH

    Германия

    Предприятието CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Lehrensteinsfeld, Германия.

  5. AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER

    Германия

    Предприятието AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Опаковки от хартия и картон, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  1. BIO-ANTIBACT EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието BIO-ANTIBACT EUROPE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Органична химия - изходни материали и производни, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  2. KLITRA PRAXISBEDARF GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KLITRA PRAXISBEDARF GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  1. SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието SCHMITT REINIGUNGSMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. IBA-AQUA-PFLEGE-PRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието IBA-AQUA-PFLEGE-PRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Philippsburg, Германия.

  3. HWD - GASTRO

    Германия

    Предприятието HWD - GASTRO, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Набор, фотонабор и фотогравиране. Седалището му е в/ъв Hardheim, Германия.

  4. KARL HOFMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KARL HOFMANN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  5. ENGELCOSMETIC

    Германия

    Предприятието ENGELCOSMETIC, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  6. LO VERDE GESCHENKE PALAST

    Германия

    Предприятието LO VERDE GESCHENKE PALAST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Кристални съдове, Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  7. MEDIVERBUND PRAXISBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието MEDIVERBUND PRAXISBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. RKB MEDIZINTECHNIK

    Германия

    Предприятието RKB MEDIZINTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Wurmlingen, Германия.

  1. SB SCREEN-CARE IHR INNOVATIVES WERBEMITTEL

    Германия

    Предприятието SB SCREEN-CARE IHR INNOVATIVES WERBEMITTEL, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Офис - материали и пособия, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Schönaich, Германия.

  2. SCHMINKTOPF GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMINKTOPF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Парфюми и козметични изделия, Биологични козметични продукти, Козметични средства, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. RS-REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието RS-REINIGUNGSSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Домашни почистващи средства. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA

    Германия

    Предприятието GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. 2CARE DEPOT GMBH

    Германия

    Предприятието 2CARE DEPOT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Изделия за хигиена и тоалет, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  6. HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE

    Германия

    Предприятието HL VERTRIEB TEMAHL TEPPICH-INTENSIVPFLEGE, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Килими и мокети, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Aichelberg, Германия.

  7. GLESSDOX GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GLESSDOX GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Изделия за хигиена и тоалет, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Neuenstein, Германия.

  8. AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието AJP UMWELTREINIGUNGS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  9. BAUDY E.K. INH. ALEXANDER BAUDY

    Германия

    Предприятието BAUDY E.K. INH. ALEXANDER BAUDY, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули, Разсадници и лесовъдство, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Хартиени изделия - домашни и санитарни артикули. Седалището му е в/ъв Gäufelden, Германия.

  10. HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN

    Германия

    Предприятието HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Hardheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Household maintenance products

Брой резултати

172 Фирми