• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • imports

Резултати за

Imports

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието GERBU BIOTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Преработка на водите - препарати, Парфюми и козметични изделия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. ITAGAST-LEBENSMITTELGROSSHANDEL

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ITAGAST-LEBENSMITTELGROSSHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rheinstetten, Германия.

  3. AMAZONAS NATURPRODUKTE HANDELS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието AMAZONAS NATURPRODUKTE HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни специалитети, food industry, Хранителни специалитети, Acerola extracts, collagen, Black cumin oil, Aloe vera products, amino-acids, и antioxidants. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  4. FMCG EXPORT CONSULTING KG

    Германия

    Предприятието FMCG EXPORT CONSULTING KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oedheim, Германия.

  5. STRIEBEL TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието STRIEBEL TEXTIL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на textile products, и clothes. Седалището му е в/ъв Langenenslingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MIDA GMBH

    Германия

    Предприятието MIDA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, vodka, alcoholic beverages, hard liquors, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, import/export, production and sale of fruit and vegetables, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fruit export. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  3. MEGASTOCK GMBH

    Германия

    Предприятието MEGASTOCK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. FRUCHTIMPEX ENA

    Германия

    Предприятието FRUCHTIMPEX ENA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import-export assistance. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. POSTSKRIPTUM GMBH

    Германия

    Предприятието POSTSKRIPTUM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Westhausen, Германия.

  1. TRADE4LESS GMBH

    Германия

    Предприятието TRADE4LESS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  2. ZANTE-GMBH

    Германия

    Предприятието ZANTE-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на import-export assistance. Седалището му е в/ъв Sigmaringen, Германия.

  1. HOLZVERMITTLUNG RUFF GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZVERMITTLUNG RUFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, Внос-износ - дърво, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. STOCKS-24

    Германия

    Предприятието STOCKS-24, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  3. HVL GMBH

    Германия

    Предприятието HVL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Ethanol, paraffins, recycled materials, и alumina. Седалището му е в/ъв Badenweiler, Германия.

  4. INTERTROP

    Германия

    Предприятието INTERTROP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Юта - влакна, Юта - тъкани, juta geotextiles, jute bags, Юта - влакна, и Юта - тъкани. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. DETRA GMBH

    Германия

    Предприятието DETRA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, wholesale, Smartphone, Електроника - внос-износ, и Tablet distributor. Седалището му е в/ъв Esslingen Am Neckar, Германия.

  6. Pronto Casà

    Германия

    Предприятието Pronto Casà, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, preserved foodstuffs, food industry, Grappa, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Gaggenau, Германия.

  7. BOIE GMBH

    Германия

    Предприятието BOIE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  8. CMS-GMBH

    Германия

    Предприятието CMS-GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на retrofitting for machine tools. Седалището му е в/ъв Neuhausen Ob Eck, Германия.

  1. DAS VERTRIEBSWERK GMBH

    Германия

    Предприятието DAS VERTRIEBSWERK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на consulting, food industry, trading, и International trade. Седалището му е в/ъв Oberboihingen, Германия.

  2. WOOVE GMBH

    Германия

    Предприятието WOOVE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, agricultural products, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. FRITZ STOERK

    Германия

    Предприятието FRITZ STOERK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Брашно и грис, Храна за животновъдството, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Брашно и грис, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  4. BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM

    Германия

    Предприятието BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Земеделие - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  5. LIEFERANTO FOR TRADING AND IMPORT&EXPORT

    Германия

    Предприятието LIEFERANTO FOR TRADING AND IMPORT&EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лукови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, animal food, oranges, Земеделие - внос-износ, и Charcoal BBQ. Седалището му е в/ъв Altbach, Германия.

  6. JUTE-SUISSE GMBH

    Германия

    Предприятието JUTE-SUISSE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Юта - влакна, Тъкани, Юта - тъкани, Пластмаси - опаковки, Юта - влакна, Тъкани, и Юта - тъкани. Седалището му е в/ъв Ammerbuch-Altingen, Германия.

  7. AGRARHANDEL MÜLLER GBR

    Германия

    Предприятието AGRARHANDEL MÜLLER GBR, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Брашно и грис, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Брашно и грис. Седалището му е в/ъв Dietingen, Германия.

  8. UNMÜSSIG TIMBER GMBH

    Германия

    Предприятието UNMÜSSIG TIMBER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, Внос-износ - дърво, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  9. TSI SCHREIBWAREN IMPORT GMBH & CO. TRADING KG

    Германия

    Предприятието TSI SCHREIBWAREN IMPORT GMBH & CO. TRADING KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хранeнe - внос-износ, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Reutlingen-Mittelstadt, Германия.

  10. SÜDGETREIDE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SÜDGETREIDE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Млечни продукти, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Weisweil, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно