• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial engineering plastics

Резултати за

Industrial engineering plastics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Германия

    Verified by europages badge

    Based in Heilbronn, Germany, we specialise in manufacturing and selling technical plastic components and semi-finished products. We supply industrial customers from all over Germany. Thanks to our modern CNC machinery and our trained, qualified specialist staff, we are able to manufacture all common standard, technical and special plastics. We are happy to give you comprehensive advice regarding the right choice of material, adapted to your requirements and specifications, and deliver on time. We are your fast and efficient partner for all your plastic-related projects. Do you need technical components made of plastic? Then you have come to the right place. Simply fill out our enquiry form and we will send you your individual and non-binding offer by e-mail within two working days.

  2. MIGRA

    Германия

    Предприятието MIGRA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаса - изделия за механиката, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  3. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  4. OREAD DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието OREAD DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. VTP GMBH

    Германия

    Предприятието VTP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. RWA-BADEN GMBH

    Германия

    Предприятието RWA-BADEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ottersweier, Германия.

  3. VISCOTEC GMBH

    Германия

    Предприятието VISCOTEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. INNODECO SIMON WEINHARDT

    Германия

    Предприятието INNODECO SIMON WEINHARDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. GEFA FASERVERBUNDWERKSTOFFE

    Германия

    Предприятието GEFA FASERVERBUNDWERKSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  1. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  2. PRESTAMO GMBH

    Германия

    Предприятието PRESTAMO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  1. SCHOLLE EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHOLLE EUROPE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  2. GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Illerrieden, Германия.

  3. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието CARBONTEC ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  4. PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Профилирани изделия от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  5. KUNSTSTOFFTECHNIK EBERLE

    Германия

    Предприятието KUNSTSTOFFTECHNIK EBERLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

  6. FUKAN PLASTICS GMBH

    Германия

    Предприятието FUKAN PLASTICS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  7. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  8. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  1. DELTA GMBH

    Германия

    Предприятието DELTA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  2. CHRISTIAN KNÜLL

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN KNÜLL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Höpfingen, Германия.

  3. MOSKITO SPIEL- UND SPORTARTIKEL GMBH

    Германия

    Предприятието MOSKITO SPIEL- UND SPORTARTIKEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Krautheim, Германия.

  4. W. FRIEDRICH BOHNLANDER E.KFM. INHABERIN URSULA ALLGAIER

    Германия

  5. JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK

    Германия

    Предприятието JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  6. LEIBFARTH HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието LEIBFARTH HANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. LIENHARD-KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието LIENHARD-KUNSTSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Berghaupten, Германия.

  8. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  9. G. SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието G. SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bissingen, Германия.

  10. HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH

    Германия

    Предприятието HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial engineering plastics

Брой резултати

64 Фирми