• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial plastics

Резултати за

Industrial plastics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминиеви тръби. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium bronze, Industrial plastics, aluminium sheets, и square aluminium bars. Седалището му е в/ъв Dossenheim, Германия.

  2. VUM GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието VUM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  3. BET 2000 BAUELEMENTETECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието BET 2000 BAUELEMENTETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  4. AF ADHÄSIVE FORMTEILE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието AF ADHÄSIVE FORMTEILE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  5. RENOPLAST KUNSTSTOFFERZEUGNISSE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието RENOPLAST KUNSTSTOFFERZEUGNISSE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. REIFF TECHNISCHE PRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието REIFF TECHNISCHE PRODUKTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. MAURER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MAURER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на thermoplastics, thermoplastic granulates, thermoplastic elastomers, и thermoplastic polyurethane. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  3. L&S GMBH

    Германия

    Предприятието L&S GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  4. ALPAN INDUSTRIES

    Германия

    Предприятието ALPAN INDUSTRIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  5. S & O KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието S & O KUNSTSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  1. THEODOR SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието THEODOR SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. BURGER MARKETING & TECHNIK

    Германия

    Предприятието BURGER MARKETING & TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Информатика - софтуер, Входен контрол - инсталации и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Информатика - софтуер, и Входен контрол - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Rottweil, Германия.

  1. ZIEGLER GMBH

    Германия

    Предприятието ZIEGLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Münsingen, Германия.

  2. CLIPS & MORE

    Германия

    Предприятието CLIPS & MORE, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Аларми и наблюдение - техника и системи, Консумативи - принтери, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Аларми и наблюдение - техника и системи, и Консумативи - принтери. Седалището му е в/ъв Bad Bellingen, Германия.

  3. WAGNER PRÄGT. GMBH

    Германия

    Предприятието WAGNER PRÄGT. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Крайна обработка на текстилни тъкани, Печатане, Сериграфия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Крайна обработка на текстилни тъкани, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. ROBERT RIESTER

    Германия

    Предприятието ROBERT RIESTER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  5. GEFA FASERVERBUNDWERKSTOFFE

    Германия

    Предприятието GEFA FASERVERBUNDWERKSTOFFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  6. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Германия

    Предприятието PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  7. FHD HELBIG GMBH

    Германия

    Предприятието FHD HELBIG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Кукли, Плюшени играчки, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Кукли, и Плюшени играчки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  8. ROLLLADENBAU ROLAND GENTNER GMBH

    Германия

    Предприятието ROLLLADENBAU ROLAND GENTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Пластмаси - изделия за строителството, Бичен и обработен дървен материал, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Satteldorf, Германия.

  1. LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  2. GIS GESELLSCHAFT FÜR INSEKTENSCHUTZ MBH

    Германия

    Предприятието GIS GESELLSCHAFT FÜR INSEKTENSCHUTZ MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - изделия за строителството, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Beilstein, Германия.

  3. ACOMAX GMBH

    Германия

    Предприятието ACOMAX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи, Огнеупорни каси и сейфове, Пластмаси - изделия за строителството, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Мрежи, решетки и телени мрежи, Огнеупорни каси и сейфове, Пластмаси - изделия за строителството, и Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Седалището му е в/ъв Aichtal, Германия.

  4. PORALU MARINE DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието PORALU MARINE DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий - машини и техника за дограма, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Алуминий - машини и техника за дограма, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. DOMOCES GMBH

    Германия

    Предприятието DOMOCES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, Прозорци от PVC (поливинилхлорид), Пластмаси - изделия за строителството, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Прозорци, и Прозорци от PVC (поливинилхлорид). Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  6. HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN

    Германия

    Предприятието HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Hardheim, Германия.

  7. FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K.

    Германия

    Предприятието FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Dürnau, Германия.

  8. GLUETEX GMBH

    Германия

    Предприятието GLUETEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Органична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Klettgau, Германия.

  9. ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER

    Германия

    Предприятието ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  10. KLAIBER & KLAIBER

    Германия

    Предприятието KLAIBER & KLAIBER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial plastics

Брой резултати

325 Фирми